От другата страна на афилейта...

ThinkFast

New Member
Здравейте колеги и колежки,
предстои ми създаване на собствена афилейт система. От доста време бях мислил по въпроса, но поредната голяма фирма в бранша иска да продава продуктите ми на клиентите си.
Досега не ми се занимаваше с посредници, но в крайна сметка се навих да се възползвам от преимуществата на афилейтърите. Понеже продуктите ми са софтуерни, които аз лично пиша, съм склонен на 50-60% комисионна.
Та имам няколко идеологически проблема.
1. Ако има запознати тук във форума, има ли готова афилейт система за бързо и лесно интегриране, с базова функционалност? Въпроса е по скоро "тествал ли е някой нещо което да ми препоръча, или да се хващам сам да си напиша кода?"
2. Понеже досега никога не съм използвал услугите на афилейт програми, не знам как стоят нещата от страна на договори, одобрения и т.н. Естествено ще пробвам тук-там да си направя регистрация за да видя за какво иде реч, но ще ми е от полза всеки един съвет. По тази точка даже не знам какво да питам...

Аз така или иначе ще протакам малко нещата с текущия потенциален афилейтър, докато им изготва бизнес оферта. Но повече от седмица протакване е несериозно, така че наистина ми трябва информация относно горните две точки. Нямам време за губене в тестване на скриптове за афилейт системи. Ако няма кой да ми препоръча нещо тествано, ще се хвана да напиша система. По точка 2 абсолютно всякакви коментари ще са ми от полза. Колкото повече, толкова повече.

Благодаря предварително.
 
Ние сме пускали тестова програма с една стара версия на това [url]http://www.affiliateproscript.com [/URL] (проекта още отлежава) не е скъпо $49

от тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=10400

на запад е улеснено трябва ти само бизнес пейпал и може да плащаш лесно на които си поискаш комисионни

условията на програмите са стандартни може да ги видиш от някои друг сайт какви са...

за бг сигурно е изчанчено нещо законово и ти трябва професионална консултация
 

Горе