От какъв сайт ще мога да искарам средна сума около 200-300лв

От: От какъв сайт ще мога да искарам средна сума около 200-300лв

От това пари не се изкарват
Повечето фирми за измамници и не плащат!
 
От: От: Re: От какъв сайт ще мога да искарам средна сума около 200-300лв

Къде са тези хора ? В този форум не ги открих ... Никой няма да си признае че онлайн е спечелил пари за мерцедес, ама и всеки го е срам да си признае че месеци се е блъскал за $20 ... Не вярвам че някой който печели сериозни пари вместо да си пие бирата ще седне да пише тука ...

Ех, не за мерцедес, ама за айфон спестих ;) Изкарват се пари, стига да бачкаш умно и упорито -- което пък важи за всеки бизнес. Като казвам да се "бачка умно" нямам предвид да се правят МФА, или блекхат трикове, а просто да гледаш средата и пазара и да се променяш с него.

За всички, които се чувстват разочаровани от онлайн бизнеса, искам да им кажа да дерзаят -- пари се изкалват. Аз се хванах сериозно с блогове и Адсенс и т.н. преди около година, и сега като тегля чертата (като махна разходите), прижодите са ми около $7000. Не са много, не са малко, важното е че ги има -- важното е да се прави нещо, а не само да стоиш и да се вайкаш.
 
От: От какъв сайт ще мога да искарам средна сума около 200-300лв

hristu, знам че се печелят добри пари от това щото аз изцяло от това се издържам, обаче в този форум масово хората правят affiliate сайтчета от 3-4 страници и всички се радват на чуждите успехи и викат ура когато някой направи първата си продажба, обаче до втора или трета стига ли се ? Доста трудно ще ми е да повярвам ако някой на 16 години ми каже е печели по $500 от Genbucks например.
 

Горе