От къде да си купя трафик?

DeyanMarkovski

New Member
Някой може ли да ми каже от къде да си купя много трафик за малко пари? Таргетиран, нетерагитиран, сякакъв. Моята фирма има цели 100.65 лв. така че мога да си го позволя. Но не искам да отделям време за да си го набавя тоя трафик, искам да си го купя за да стане по-бързо.
 
Получил си пари от онлаин маркетинг? Ако е така честито :)

за трафика чуждестранни или български посетители трябват?


Google Adwords - е добра идея , започни с нисък бид и постепено го качваи....... като натрупаш опит може да пробваш и с по малки PPC като gocick които ти препоръча Тодор

иначе за български трафик може да станеш и рекламодател на easy trader но не плащаи за рекламни кампании на импресии

иначе Адулт Саитовете купуват от места като http://www.trafficholder.com но гледам не бяха много доволни :)
 
Бате, аз ти препоръчвам да е таргетиран, според това което предлагаш. Нетаргетиран няма да ти върши работа за продажбите. Еми като заначало проучи: AdWords, Goclick.com, има и други локални. ама най-готин е от големите търачките. Много внимавай с пярите които ще даваш за клик.

Много изтории съм чувал за това как е излизал на първо място за дадена ключова дума с по $1.80+ на клик или нещо подобно и след един-два дена финито. Само една продажба. Не винаги първите места в колоната за платени реклами водят до добър резултат. В повечето случай се дължи на добре написата рекла и качеството на продукта/услугата която предлагаш.

Успехи занапред........................
------------------------------------------------------------------------------
Affiliate marketing with NO money
 
coolice каза:
Получил си пари от онлаин маркетинг? Ако е така честито :)

за трафика чуждестранни или български посетители трябват?
Хахахаха абе кой ще прати пари на такова жалко подобие на уебмастър като мен. Тия пари са ми подарък за рождения ден.
Странни, чуждестранни сякакви.
Ама тия AdWords и подобните работи са много скъпи, нали има разни 10 000 посетите ли за 20-30 долара, нещо подобно няма ли?
 
От места като TS25 като ни пуснат paypal ще можеш да купиш 10 000 клика и показване за 15 секунди пред уебмастъри които кликат за около $60 но този трафик става само за набиране на downline за някоя от affiliate programs за която си се записал :)
http://www.ts25.com/index.jsp?ref=coolice
---------------------------------

Иначе можеш да си набавиш напълно безплатно AUTOSURF трафик. Kоито общо взето става само за да си правиш експерименти с alexa ранка на саита си :) 1:1 ексчеинч при Full Screen
http://autohits.dk/?ref=1099482514
---------------------------------

Ако ти трябва качествен таргетед трафик които да се интересува от твоят саит и клика по рекламите ти или да купува от саитати си го набави посредством PPC

П.С www.goclick.com има и бълк опции за трафик - да биднеш на всички unbid keywords в дадена категория с бид 1c кеото ти прави цена от $10 за 1000 що годе таргетирани
 
Не не не неееее! Много скъпоооо, моята фирма тряя да писти. Нали имаше там едни раоти еди колко си хиляди посетители за не знам си колко си там нали долари. :D
Аз си поръчах цели 10 000 посититили от http://real-hits.net за (както те се изразиха) $ 22.00 USD ( US Dollars )
Само че чакам одобрение сега, аз съм сигурен, че не ви пука за тва де го разпраям в момента ама аз да си кажа.
 
Нетаргетиран трафик можеш и без пари да си докараш, ако толкова си навит за такъв трафик, завърти се по сърфовете и си спечели кредити за да си рекламираш сайта, но идеята е да е таргетиран трафика. Само така ще имаш по-успешен маркетинг.

А с тези пари може да си платиш на някоя друга директория да те сложат там в подходящата за сайта ти категория и да получаваш таргетиран трафик. А цените са около $3 до $5 за вечно присъствие там. По добре е като инвестиция. А и ще ти помогне за оптимизацията за търсачки. Но кофти новината че повечето директории приемат PayPal, което малко тегаво.
 
Се ми е 1 дали ще е таргетиран, щото нетаргетирания мога да го използвам за http://russian-girls.atspace.org/ така че който и да влезе, ако ще да е маймуна или мармот ще ми докара 10 цента, щото ще го прехвърли на 1 място и ш спечеля при всички сплучаи.
За тия сърфове трябва ли да отделям време?
Директорите и те не стават щото трябва да си губя времето да търся директории, а и като се почнат едни проблеми с плащането...
И колко по-добри са тия платени директории от неплатените? Колко почече трафик ти докарват кат си туриш сайта?
 
DeyanMarkovski, поне бъди сигорен че този вид трафик, който се споменава горе е предимно WEBMASTER трафик. Така че все нещо може и да се изкяра от него. А тези руски момичете могат и да превлекат внимание, но най много някой да си ги хареса за Affiliate Program или за еднократно ползване, ако се сещаш за какво говоря. :lol:

Успехи с трафика и ни кажи как е този вид купуване на трафик, аз имам опит ама с издумкването на такък бюджет като твоят за хитове - нямам.
 
$INeed$ каза:
DeyanMarkovski, поне бъди сигорен че този вид трафик, който се споменава горе е предимно WEBMASTER трафик.
Кой трафик? И ко значи уебмастър трафик?
Те като влязат в сайта с рускините да правят каквото си искат там, важното е че са кликнали и са ми докарали 10 цента.
 
DeyanMarkovski каза:
Някой може ли да ми каже от къде да си купя много трафик за малко пари? Таргетиран, нетерагитиран, сякакъв. Моята фирма има цели 100.65 лв. така че мога да си го позволя. Но не искам да отделям време за да си го набавя тоя трафик, искам да си го купя за да стане по-бързо.

Най-добре става с сърфове в твоя случай :) ЦЪК
 
http://russian-girls.atspace.org/ сигурно ще е добре да го рекламирам с тия сърфове, но ако ми потрябва таргетиран трафик за някой друг мой сайт дали тия сърфове ще ми свършат работа? То там сигурно има само някви зомбита, които не знаят да правят нищо, освен да кликат по 15 часа на ден и ми се струва че само ще си дам парите и ще ми влизат в сайта само за да натрупат кредити и въобще няма да мо обърнат внимание.
 
По принцип има три варианта:
1.Или са зомбита и кликат по цял ден
2.Оставят да компа сам да си сърфира по 24 часа
3.Сърфират сами auto и manual и от време на време цъкат на някой сайт, който им харесва

Аз съм нещо средно между 2 и 3 :p :lol:
 
DeyanMarkovski каза:
Ооооо той напраил няколко долара за 20 минути, голямото богатдство :] И как ги напраи?
Грешка 20 долара(+ - някои друг) за няколко минути а не 20 мин. :)
И ги направих точно с тоя руски сайт който рекламираш :p
Друг е въпроса че чакам вече може би седмица плащането...
 

Горе