От къде мога да закупя proxy-та

danko6

Well-Known Member
Трябват ми proxy-та за една програма,но да знаете някое място на което продават по евтини :)
Благодаря :)
 
От: От къде мога да закупя proxy-та

Преди, когато си бластвах с Scrapebox-а търсих проксита на добра цена и единственото, което беше добро и като качество, бързина и най-вече цена беше от тук -> http://сео.net/scrapebox-proxies ( споко не е афилиет ;) ).

Общо взето за 10 долара взимаш 10 проксита. Избираш си дали да са от европа или USA. Хубавото в случая на тия е, че нямат претенции за какво ще ползваш проксито. Няма и лимит на трафик или нещо такова :)
 
Много зависи за какво ще ти трябват тия проксита.

Освен това има и няколко вида проксита, като не винаги е задължително да са private за да ти вършат работа.

Примери:

Проксита, които са ограничени от към bandwidth, но са страхотни като бързина и анонимност:
Код:
http://proxybonanza.com/signup/special_offer

Shared прокситата примерно са добър вариант, ако ги използваш за нещо различно от бластване, например за социални мрежи или нещо подобно, защото по този начин, въпреки, че ги използваш заедно с няколко човека (3-5 обикновено) няма шанс някой от вас да блокира проксито за сайтовете, на които ги ползва другия:
Код:
http://proxybonanza.com/signup/shared_proxy

Код:
http://proxy-hub.com/buy-proxy/

Има и други варианти, например сортирани публични проксита, ако ти трябват само за скрейпинг или подобни дейности. В повечето случаи не са толкова добри, бързи и защитени като останалите.

Друго, което можеш да направиш е да вземеш проксита в комбина с някой друг, като по този начин хем ще си разделите парите, хем ще можете да вземете повече, в зависимост от това колко ти трябват.

Поздрави,
Борисов
 
От: От къде мога да закупя proxy-та

Ако ти трябва малък списък от free проксита (т.е. от най-тъпия вид) за временно ползване и ако кажеш от кои държави ти трябват, може да ти дам няколко (да речем към десетина) за без пари.
 
От: От къде мога да закупя proxy-та

Колеги кажете какви проксита трябва да си намеря за управление на 20-30 фейсбук профила едновременно за да не бъдат блокирани, да искат телефони, лични карти и т.н.
 

Горе