От сайт към приложение

Martin3s

Member
Имам някакъв смътен спомен, че преди години сме го коментирали това.
Търся сайт, предлагащ услугата (може и платена) да ми конвертира онлайн магазина в мобилно приложение. Не мобилен изглед, а приложение - да си имам иконка, да се пускат нотификации и т..н. Моля, да споделите ако сте ползвали такъв вид услуга, че това което ми предлага чичо Г, грам не ми допадна.
 
Каква система ползваш за магазина?
Знаеш ли дали има нужните инструменти да фийдва данните към приложението?
Плащанията какъв тип са ти?

С други думи ако нямаш поне 3-4к въобще не прави запитвания към никого.
 
Колеги, вие май не ме разбрахте - не искам някой да ми прави приложение. Няма смисъл да ми изпращате оферти с услугите ви. Има сайтове, предлагащи услугата да ти конвертират сайта, магазина и т.н. в приложение. Задаваш пътя на приложението към сайта, добавяш му икона, в повечето случаи има някакви настройки при визуализацията и най якото е, че можеш да пускаш нотификации към клиента. Общо взето си имаш иконка на телефона, която като я натиснеш те праща на сайта и от време на време ти пуска досадни съобщения от типа "Този продукт е пред изчерпване - не пропускай - вземи го сега с 20% отстъпка "
 
Martin3 - искаш някой да ти конвертира магазина в мобилно приложение. и Sky и AMitrev са ти казали - това си струва парите. Независимо по какъв начин се прави. Щом сам не можеш да го направиш - ще си платиш.
 
@Martin3s аз предложения не ти правя. Просто ти казвам как стоят нещата.

Приложение ли искаш или букмарк на сайта ти (фав иконата от сайта ти е линк към браузъра който отваря сайта ти)?

Ако пък очакваш да има приложение, което в него да отваря сайта то това не е разрешено нито от Google нито от Apple. Така че ако някой ти предожи такова нещо, то ще трябва приложението да се хоства при теб, което е неоторизиран източник и за да бъде инсталирано потребителя изрично трябва да разреши това.
 
Странникът - Че да съм казал някъде, че няма да си платя? Изобщо вникна ли в питането - ТЪРСЯ САЙТ който конвертира - не търся човек..
 
Да речем , че някой ти направи приложение, и после кво ще правиш ? как ще накараш някой да си инсталира приложението?

Аз лично смятам, че приложенията за магазини ще последват съдбата на приложенията за фейбук за магазини :))))))
 
Последно редактирано:
@Martin3s такова нещо като конвертиране на сайт в приложение няма! Линка, който си споделил е просто един браузър, в който се зарежда сайта.
Ако ползваш такава простотия бъди готов никой да не ти го инсталира, защо - написах в предният пост.
 
Извинявам се колеги но темата НЕ Е да си мерите П.... а да помогнете на човека, нека всеки удари 1 рамо както може на човека нали за това сме се събрали тук. :)
 
Нз, наистина може нащата много да са се променили - навремето за новинарски сайт използвах услуга на mobappat която конвертираше сайта и го бях нагласил така, че при нова публикувана новина изпращаше нотификация, естествено ако потребителя разреши нотификациите. Приложението се теглеше посредством банер в новинарския сайт. хоства се на mobappat.
 
@valve безплатните съвети какво са? Знаеш ли колко пари ще плати за тази консултация, която получи тук за без пари?

@Martin3s едно време си е едно време. Просто Google и Apple не бяха предвидили подобно решение от "разработчици" и "бизнесмени".

Дори и за това "приложение" за което говориш пак е трябвало да се разреши да се инсталира от несигурен източник. Просто тогава хората се доверяваха на всеки за да сложат пореднто приложенийце, а сега вече осъзнаха какво е това вирус и има ли условия да вирее на телефон.

Ако таргета са ти бедни тийн гъзари има шанс заради игрите, които пиратстват да могат да инсталират "приложение" като това, което искаш.
 
Как ги определяте тези цени, не ми е ясно? Първо, човека не е дал точни критерии на това, което иска. Освен това, не се знае за какъв сайт става въпрос - може да са 2-3 страници, а може и да е сложна система с хиляди възможности.

До автора на темата: Най-добре покажи сайта или поне го опиши по-подробно - готова система ли е, ръчно ли е правена? Кажи какво точно искаш да прави това приложение - само да отваря сайта или всичко да е вградено в него. За тези нотификации, които искаш да има, също трябва да се знае какви са точно.
 
Съмнявам се да има конвертор.. Ако ползваш cms, то най-вероятно има някакви готови решения.
П.п. приложение ти трябва ако имаш известен магазин или такъв с лоялна аудитория. Иначе трудно би си върнал инвестицията.
 
@mvmrik не четеш, ясно е написано от автора на темата, че става дума за магазин. Цената лесно се определя затова съм написал и въпросите в първият ми пост за да стане ясно дали ще мине тънко с 3-4к или ще плаща повече...

Нотификациите са нотификации - за тях има толкова ограничения, че всичко е ясно :).
 
Видях, че става въпрос за магазин, но това нищо не ми говори. Един магазин може да е с готова система, може да е правен ръчно. Може да съдържа хиляди продукти и множество категории, а може да бъде и само една страница без пазарски кошници и т.н, а да се поръчва по телефона. Има всевъзможни варианти.
 

Горе