От 1-ва страница на никъде

Re: От: От 1-ва страница на никъде

Малко грубо, обаче съм забелязал, че като цяло го е зарязал сайта, ама като знам на кой е, има доста по-големи и сериозни проекти и едва ли следи форума, щом има и спам гледам, така че може да е предимство за мен, че аз не бих оставил такъв линк в мой форум :)

може да напишеш някоя найстина полезна иформация са форума му прилично дълъг и полезен инфо пост като отделна тема нагласена с вторстепенни киурди за заглави, и тогава да си сложиш линк ако е човечен ще ти я остави все пак не си спамнал грубо а си допринесъл за форума му :) а за теб ще е добра сателитна страница (герила маркетинг стратегия)

Аз казах ли ти че вроятно ще те върне :) а ако пак изчезваш и ту се появяваш ту изчезваш малко обикновенно означава че ти трябват още линкове и още контент....... дръж ни в течение :)
 
От: От 1-ва страница на никъде

Ще го измисля нещо за форума по-нататъка, мерси за предложенията. Сега като се появи пак си продължавам със статиите, преди добавях всяка Събота една, ама като изчезна поспрях малко, тая ще гледам да има пак. Също 3 сателитки съм запланувал, ама ще ги пускам постепенно, имам сега 3 статии, в blogspot ще е първата. Ще набавя линкове от блог коментари, форумни подписи, събмит в директории и социалки и тогава ще поставя линковете с анхор-а дано не объркам нещо, че да се постигне максимален ефект.
 
От: От 1-ва страница на никъде

Днеска даже е на 3-то :) което ме радва, защото се вижда и без да скролваш надолу. До тука беше лесното, горните 2 сайта са доста по-стари и имат доста контент, осебено 1-вия, който е на съфорумничка. С времето се надявам и моя да има толкова за да може да максимално полезен на потребителите, все пак това е целта, кой знае някой ден мога и да ги мина :)

Като цяло съм доволен, защото сайта го почнах много рано след като бях почнал да чета във форума, просто излезна код за домейн 1$ Отначалото линковете към статиите бяха с p=144124 нещо такова, въобще не бях стигнал до темите за on-page seo, това да изпозвал ключовата фраза в статиите, няма братче. Също така беше на безплатен хост и като го местиш имаше голям даунтайм, все неща които със сигурност не се харесват на гугъл. Вече няколко месеца по-късно, след като съм прекарал много време в четене на теми от форума основно си виждам грешките, но май няма как и без тях, надявам се да не ги повтарям за бъдещи проекти.

Смятах ключовата фраза в сателитките да е "пазаруване онлайн" ама май ще е обратното "онлайн пазаруване", защото едва ли ще помогнат да мина първите 2 по "пазаруване онлайн" а за "онлайн пазаруване" е на 7-8 място и там може да се подобри класирането.
 
От: От 1-ва страница на никъде

аз имам подобни поблеми с един мой сайт. 1-2 месеца си стоя на 2-ро място ама после изчезна и се невидя
ози ден изведнъж реши да се появи, но за съваление днес отново избяга. а е сайт на 8 месеца вече
 
От: От 1-ва страница на никъде

Да се запиша и аз. От индекса днес изчезнаха всички вътрешни страници от мой сайт. Остана само началната страница. Не съм получавала съобщение от Гугъл, но направих проверка. Оказа се, че проблема са 2 статии с дублирано съдържание/ от продадени линкове са/. Сега ги редактирам. Как мислите, дали ще се оправят нещата?
 

Горе