...
Съгласен съм, но под КОМЕНТИРАНЕ, кула е имал предвид някакво мнение, защитено с доказателства, обосновка, аз видях само псуване и обиди.

Нещо от рода на Защо искаш така и така пари, а реално това са статистиките ти на трафика, а дохода на сайта е ххх лв. Нещо малко по-ориентирано към това човека отсреща да даде адекватен коментар,
ако разбира се и нервната му система го позволи. 
...
Бате, по-добре да си нервак, отколкото "мъж с пола". Досега съм се стремял да се държа към Вас с Кула уважително, но явно ти повече държиш на протежетата си, хейтъри и спамери, щом се правиш че незабелязваш, че няколко келеша ти серат на целия форум.
@Torbalan Trolski , не зная какво ти дължа лайно долно, та 3-та година само се заяждаш с човек, на годините на баща ти. Ако си имаш дразги в семейството или си приживял някаква драма в детството, защо просто не се обърнеш към психиатър, вместо да избиваш комлекси с чичковците от форума?!
@Блинки, покажи се поне веднъж като пич и спри спама и хейта в ПАЗАР-а! И моля те, махни малоумните коментари на този платен трол Торбалана! Мигар не виждаш, че чака само да пусна тема и започва да я сере, а теб дори те е страх да уважиш рапортите ми... Или за едни може, а за други НЕ?!
@Момчета, на мен ми дреме на к*ра, дали ще посещавам този форум или не... Вие ще дойдете на моите години (дай Боже), аз няма да дойда на Вашите и тогава ще разберете колко е "ГОТ", да те ебава някакъв пъпчасал пубер. Всяко нещо си има граници... Хайде със здраве!