Офтопика от темата - Как се изкарват пари със сайт

e da to tova che e s gotov templeit e lesno.kypyvash si domain i si pravish hostinga.dobre do tyk e extra.ama ot tyka na tatuk lekinko se zatrydnqvam.
 
Питайте, ще получите по-адекватни отговори. Ако почваш от нулата е хубаво поне основните понятия в Online Marketing-а да се знаят.

Другото е следвтвие от задълбочаването в дадена област. Но основните термини ще бъдат често застъпвани, когато се опре до онлайн реклама.

Но искам да ви кажа че новото не винаги е сложно, просто изисква време и усилия от време на време. Тук можете да отваряте теми късаещи даден проблем в онлайн рекламирането.
 
Ще се постараем до края на седмицата ще се постараем да направим една подробна иснрукция за начинаещите в онлаин маркетинга :)

тогова прегледаите тази книжка

http://www.predpriemach.com/mnbooks...mote your web site - Web Marketing Basics.pdf


А и както каза Blinky каквото и да не вие ясно питаите веднага :)
 
coolice каза:
а доста хора ни разправяха това са глупости кои ще ви прати пари по интернет
Мдаа...и на мен ми ги втълпяват същите неща и то хора, които са влизали най-много няколко пъти в интернет или въобще не са влизали. "Това са глупости, Деяне, как си представяш, че ще дойдат тия пари? От самия кимпютур ли ще изкочат банкнотите?" -Не бе човек, не си ли чувал за банки? Какво да се прави, явно има доста хора, които обичат да си дават мнението за неща, от които не разбират. "Зарежи тоя кимпютур ли е интурниет ли е кво е там бе Деяне, фани се с дядо си да те научи да присаждаш дръвчета..." -Ооооо дааа направо ще забогатея с тва присаждане на фиданки, а и кокошката Консуела ще ми прави компания докато присаждам.
И когато се опаричихте от нета как реагираха хората, които ви казваха, че това са глупости?
 
Добре дошъл във форума DeyanMarkovski, радвам се че си тук с нас. Явно не само ние сме чували за "копметенцията" на останалите. Но мисля че е хубаво, когато ти обясняват да бъдат малко по-конкретни и точни в изказванията си. А че има много начина да си получиш парите от онлайн маркетинга има - даже и чековете са едно от най-разпространените средства за разплащане.

А и не е много за взимане под внимание как реагираха другите, аз че започнахме да си вярваме повече в това което правим. И така до ден днешен, направихме и форум за хора които вярват в този начин на печелене от интернет.

Радвам се че повечето тук сме ентосиасти с умения :lol:
 
Blinky каза:
Добре дошъл във форума DeyanMarkovski
Добър ден
аз съм горския елен
200px-White-tailed_deer.jpg
 
Да здрасти и от мен, тук е мястото в което се приемат изповедания на тема Онлайн Маркетинг - Online Marketing. Приятно прекарване на времето ти тук, Аз определено се кефя на чавовете прекарани тук. Хората са отзифчиви и винаги се опитват да ти помогнат, няма друго място в което да се предлага безплатна помощ по темата, не и в BG.

Чао за сега и ще се видиме в някои пост.
 
Да така е. Ти тата и така си пред компютъра всеки ден. Не е проблем да отделяш по около 1-2 часа на ден за да се занимаваш с това чудо наречено Online Marketing. Ще се радвам да ти помагаме, а и тук има доста хора които помагат на останалите, както виждаш.

Попрочети инфото тук и ще ти стане ясно за какво става дума, аз съм писал част от статиите и смея да твърдя че са разбираеми, ако има читателя желание да ги схване. А ако някъде по тях иманещо зьа питане - пита се, няма проблеми.

Абе по 500 кинта няма да са ти проблем, стига да имаш желание и нерви. Не е невъзможно.
 
Абе на мене главния ми въпрос е как да си докарам трафик във сайта или форума едно от двете и аз незнам :lol: :wink:
 
Как да си докарам трафик до сайта. Мммм. Въпрос за милиони.

Еми, можеш да се поразходиш по секциите ни като: SEO, PPC, Gorilla Marketing. Разгледай тези секции за да се ориентираш към някой начин.

Todor е голям фен на PPC-то, а аз съм голям фен на SEO-то. При първият метод нещата стават по-бързо от вторият. Но вторият е по-гладък и естествено дълък, като процес. Ти си избиреш кой да използваш. А ако си навита и за Gorilla Marketing, може да си слагаш в подписа сайта си при всеки пост. Това не е лошо да го правиш всеки път, когато пишеш пост.

Ако имаш по-конкретни въпроси, питай тук.
 
Аз мисля да ида на някой футболен мач, който се гледа от целия свят, да се облека като заек, да напиша адреса на сайта си на гърба си и да ръгна по терена. Само че специално за случая ще трябва да платя на някой да ми направи футболен сайт, за да може рекламата ми да е по-таргетирана разбирш ли.
 
Абе мойта болка (за сега ) е не да продавам нещо. Аз си имам фен сайт. Била съм част от друг такъв който имаше супер много хора и по едно време гледам че са сложили някви си банери там дето мигат и грабват окото. И питах там админа и той ми вика че всеки като кликнел там и хоп получавали по 1 ст.
Тъй щото те си имат много трафик. . . ама аз го нямам тоя трафик. . . :roll: :cry:
 
Като за начало си сложи сайтовете във подписите на форумите, в които пишеш ето така (без кльомбата в началото):

[@url=http://razniraoti.hit.bg/]Хостинг, домейни, SSL сертификати[/url]

само заместваш URL-а с твоя URL и пишеш заглавие на линка, който да се появи в подписа ти. Не искам да звучи все едно подценявам интелигентността ти, но все пак вие жените не сте кой знае колко интелигентни и трябва да ви се обяснява повечко и да усвоите учебния материал, нищо че го усвоявате доста бавно
1074.gif

Айде дай си сайтовете, че ми е интересно да ги видя.
 

Горе