ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

И двете

Да имам така наречен шеф който само да си мисли че ми е шеф и да върши "мръсната" работа свързана с осигуряване на клиенти, плащане на данъци и цялото фирмено обслужване а аз да прибирам само процента си от печалбата

PS

Бъзикам се бре да не оревете темата сега и двете имат плюсове и минуси но ако ги претегля второто е за предпочитане
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

:D
Az iskah da prozvu4i kato vuznmojnost, koiato predlagam 4rez edna svetovna kompaniq za stabilni dohodi, poradi koeto i niama da ti triabva 6ef :)
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Кажи за какво става въпрос

Само да не е мултилевъл маркетинг защото в такива пирамиди участвам само ако съм сред основателите или най-много на 2-3 нива под тях
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

haha
Ne6to podobno e, no 6te si na 2-ro nivo za Bulgaria poneje tuk tova vse o6te ne razprostraneno. Ako proqvqva6 interes pi6i.
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Дай инфо за фирмата, предлаганите продукти, начин на реклама и привличане на "клиенти" , сайт евентуално.

Може и на лични

PS

Преди да съм е проучил обстойно не участвам

Само продуктите да не са в областа на наднорменото тегло и грижа за тялото защото нишата е пълна и съм пас
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Става въпрос за услуга, която предлагаш, а не продукт или т.нар. Affiliate marketing
Предимствата на Афилиейт маркетинга:
Първо - при МЛМ маркетинга задължително присъства продажбата.
Второ - свързано е с телефонни обаждания и прочее.
Трето - необходими са немалки инветсиции.
Тъй като и трите неща не ме устройват съм се ориентирала към Афилиейт маркетинга.
По- специално съм се включила в програмата на Global Domain International, Inc. Това е глобален домейн, който съществува от около 2 години и е с тенденцията да стане един от-най популярните. Та там предлагат срещу регистрация правото на личен сайт и до 10 e-mail адреса срещу 10$ месечен хостинг. На базата на пирамида е и е на 5- степенни нива, което ще рече, че под теб може да има още най- много 4 нива. Срещу всеки 5 души регистрирани под твоя линк плащат 100$ + месечни бонуси за всеки един от тях и за техните хора под тях.
Е, това е в общи линии.
Тук не ми позволяват да ти изпратя линк да разгледаш или за регистрация, но ако ми дадеш e-mail ще ти изпратя.
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Да благодаря, разбрах за какво става въпрос и проучих компанията.

В България няма пазар за такава услуга а чуждестраните ми сайтове са насочени към контингент който едва ли би се заинтересувал от Global Domain International.

Пожелавам ти успех има хора в този форум които биха проявили интерес
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Спокойно можеш да замаскираш един линк.

Та да плащам $10 за хостинг, който ми дава "уникалното" право да имам личен сайт на него с "до 10 мейл адреза". И аз после да се опитвам да фана още няколко балъка да плащат и те по 10 кинта на месец за възможността да привличат други балъци? :)

Мислех че тия простотии отдавна им мина модата.
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Оказа се, че още не е дошла тази мода в България.
А ти с какво се занимаваш, вече разбирам, че не харесваш интернет маркетинга :)
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Не са опитвай да ме омаеш с позитивно отношение.

Ако имам право да ставам реферал на собствените си под-олигофрени може и да има келепир... Ще се съберем "предприемачите" и ще се омотаем в един чудесен "крос-линкинг", после ще раздуем и наоколо и ще дигнем приходите си в геометрична прогресия.

Ама едва ли я има тая екстра и алтернативата е да отворя Гугъл и да сърчна за "дебили, бавноразвиващи, полуидиоти", откъдето вероятно ще попадна на форума oligofreni.org и ще трябва да спамя по темите и да зарибявам контингента... Няма да е добре за психичното ми здраве и въобще за личностното развитие :(
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

E, разбира се, че могат да се намерят много дебили, но на мен не ми трябват такива, така, че предпочитам сериозните и тези, които вярват в успеха. А тази компания е много сериозна и въобще не е за пренебрегване. GDI - можеш да я проучиш.
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Теди, зарежи тия пирамидални глупости - това са бизнес модели на принципа "има по-големи глупаци и от мен". 10 долара "хостинг" за някакъв "личен" сайт дето е твой колкото звездите по небето са пладнешки обир. Схема, в която аз съм длъжен да плащам по 10 долара на месец за нищо и да чакам някой да се нареди под мен, че да взема някакви пари е смешна и несериозна.

Ако възрастта ти има нещо общо с никнейма ти имаш достатъчно житейски опит да се захванеш с нещо по-сериозно и многократно по-доходоносно. В този форум има достатъчно много хора, които се издържат изцяло от интернет маркетинг и могат да ти дадат безценни съвети, започвайки от самото определение на интернет маркетинг (няма нищо общо с пирамидалните бизнес модели и да Noke е един от тях, така че въпреки хейтърското му настроенеие може да приемеш забележките му за верни).

Ако приемеш забележката ми като конструктивна критика, а не като заяждане бих ти препоръчал няколко неща:
1. Прочети темите в този форум - прегледай раздела за начинаещи
2. Прегледай сайтовете из подписите на хората, които се мотаят тук - има истински примери да успешни бизнес модели и то на български
3. Ако вече ти е станало интересно и имаш нужда от съвет и напътствия питай - има достатъчно много хора тук, които биха ти помогнали с удоволствие. За да не бъда голословен иди в блога в подписа ми и се свържи с мен - няма да бъдеш нито първия нито последния участник в Предприемач, на когото съм помогнал с каквото мога (да, абсолютно безплатно)

Пожелавам ти успех в света на истинския онлайн бизнес и не мисли, че си единстваната, която е повярвала на някой от скапаните бизнес модели - всички някога сме кликали по реклами или сме събирали "последователи" за някаква многообещаваща бизнес структура - още си чакаме парите.

Поздрави
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Това, което си намерил е един от всичките.
Можеш да видиш и този:
http:/ / freedom.ws/index.dhtml?sponsor=tedi1978&chk=1
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Теди, ти май не ми прочете поста горе а? И на всичкото отгоре ми пускаш аф линка си за регистрация? я виж тоя линк http://bit.ly/tedi1978

м др отеглям предложението си за помощ
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Аз не съм казала, че трябва да се регистрираш, а да разгледаш само. Знам, че няма да сев регистрираш и не целя това, защото знам, че няма да се занимаваш с това.
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

А за предложението ти не можах да разбера какво конкретно предлагаш?
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Само като погледнеш страничката ти става ясно за каква сериозна и стабилна компания става дума. Трябва да седна някой ден да напиша една статия "10 Особености на дизайна на уебсайтовете, които смятат посетителите си за лапнишарани".

Въобще не ми е хейтърско в момента, просто ми иде отвътре да пиша като изтрещял напоследък. Ама вярно Теди би трябва да се преориентира към друг продукт. На хората им е писнало от подобни инициативи, дотолкова позната и изтъркана е схемата, че просто не мога да си представя дали е останал някой дето би взел насериозно тая възможност. Особено в тоя форум. Е, има разни тинейджъри, дето редовно пускат теми от рода "Кажете как да иСкарам пари от нета?", ама те дори кредитни карти нямат.

Ако все пак държиш да изгубиш времето си, потърси някой форум с преобладаващо кухи американски домакини и се опитай да им влезеш под кожата.

ЕДИТ: Виж, даже успя да ядосаш някои от най-любезните форумджии.. :)
 
От: ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

Аз не съм казала, че трябва да се регистрираш, а да разгледаш само. Знам, че няма да сев регистрираш и не целя това, защото знам, че няма да се занимаваш с това.

като те гледам с какви темпове спамиш по форумите (особено на англ) много бързо ще си спечелиш много почитатели - един съвет не публикувай личната си информация из интернет, когато сееш такъв род дразнещ спам из хорските форуми - имаш лс с това, което открих докато ти отговарях - името ти, рождената ти дата и телефона ти. Оставям на твоето въображение какво може да открие ядосан форумен модератор
 

Горе