ПОЛИЦАЙ ЗАПЛАШВА ГРАЖДАНИН: СЛАГАМ ВИ ПРАНГИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПОРНО! (ВИДЕО)

абе и шамарите и е***ето са му малко, хем в нарушение, хем подскача да се дръвчи.
 
Тези снимащите селяци, опитващи се да изкарат другия виновен, въпреки че те са в нарушение, са толкова жалки, колкото всичко останало в държавата.
 
абе и шамарите и е***ето са му малко, хем в нарушение, хем подскача да се дръвчи.
Да, можеше поне на 3 пъти да излезе от ситуацията и да обърне гръб, като се усмихва като зелка. Но нали е отворко, а нашите само такива чакат, та не знам защо това видео да е нещо много странно. Според мен пак леко е минал. Знам, че такива свършват в районно то, пишещи как са паднали по стълбите. :) Да го качи в Youtube и да го сложи в една лента с "На косъм от смъртта" видеата. :)
 
Да, можеше поне на 3 пъти да излезе от ситуацията и да обърне гръб, като се усмихва като зелка. Но нали е отворко, а нашите само такива чакат, та не знам защо това видео да е нещо много странно. Според мен пак леко е минал. Знам, че такива свършват в районно то, пишещи как са паднали по стълбите. :) Да го качи в Youtube и да го сложи в една лента с "На косъм от смъртта" видеата. :)
Никой не прибира такива лаладжии в районното, защото после ще трябва да изпишат една кофа мастило рапорт зарадин един пикльо. Това с падането по стълбите беше преди години. Сега никой не се занимава с такива кокошкари, но пък откак се научиха да снимат, всички станаха онлайн герои. А да не говорим за сайта, който е публикувал материала, че е станал Блиц2
 
Остави ги хората, сега само сайта им остана. :)

А такива хора като въпросния герой от видеото си ги скастрят още преди да стигнат до районното. Преди падаха по стълбите, сега ги нагрубяват и унижават, но и от време на време ядат шамари.

Оня с "И почвам да бегам, бате" ми е любимото клипче с полицаи. Още нямам друг фаворит. :) Но много клипове се изляха с "полицейски" произвол, които ясно се вижда как автора си търси сензацията и в повечето случаи си я получава, а някъде и повече. От моя опит в такива ситуации с органи на реда в не много добро настроение винаги съм намирал начин да не се правя на велик и да успя да отиграя ситуацията така, че да мина леко.

Но и не ме разбирайте погрешно, това поведение не е на представител на реда. И то никак. Смея да кажа, че често губят контрол над ситуацията и се стига до такива грозни сцени. ;)
 
Добре, сега казвате така, нали хайде няма нищо.. Утре ако вашата жена или дъщеря паркира на място където е забранено и идва един полицай , не се представя и казва там документи и т.н. След това ако каже ей сега ще те водя в районното и ще започва порното. Тогава пак ли ще сте на такова мнение? По закон всеки полицай е длъжен да ви се представи.. АКо не се представи значи може да не е полицай.. Както може ли полицай да те спира с махане на ръка? Ако няма СТОП палка ще спрете ли ? Утре ще започнат да проверяват пак в тъмното извън града в няква отбивка..

Ясно си личи че този се има за голям :
 
Моите познати не са такива "търсещи" сензация. Сори, но съм ги виждал как реагират. Супер адекватно, смирено и ако са направили нарушение - гледат да са в позиция на преговори с добър тон. Колкото до представянето - да, не правиш нищо на никой преди да се представи. Това не го хванах много много. Но тогава си в правото. После се почна едно заяждане, едно такова кой ще е отгоре. И от там вече е ясно - решили са да му дадат урок. :)
 
Не се държат професионално.
И са държавни служители в работно време - може да ги снимаш.

Иначе снимащият в доста дразнещ ама само на думи. Не е причина да си изтърваш нервите. Ако са ти толкоз слаби - къде се буташ да ставаш полицай?!
 
Може да те спре да, утре ако жена ти мине от там с количка и тоя калъф е спрял там, ше обикаля по улицата.

Некви други въпроси имаш ли? Или и на тебе требе ти се обяснява на по-прост език :D
 
Според мен се е представил, но въпросният господин е започнал да снима по-късно и иска потвърждение на имената за пред камерата. Не случайно заявява "Ще се представите ли пак?"...

Няма спор, че тези думи не прилягат на полицай. И аз не защитавам постъпката му, ама още повече ненавиждам подобни представители на "героизма".
 
Може да те спре да, утре ако жена ти мине от там с количка и тоя калъф е спрял там, ше обикаля по улицата.

Некви други въпроси имаш ли? Или и на тебе требе ти се обяснява на по-прост език :D
Да, много огледала виснаха и много чистачки клюмнаха от такива дето слизаш на пътя с количката, щото не можел да мине 20 метра пеша. Нека им. И според мен няма как да не са се представили. Аз лично не съм бил спиран без каквато и да е легитимация.
 
Мен са ме задържали, като младо келеме, за неизпълнение на устно полицейско нареждане. Биха ме малко с тукати в корема докато стигнахме районното и там също ме шутиха 2, 3 пъти :D, ама се търпеше, но не го заслужавах ! Докато бях в ареста си говорих там с един, където ми беше разправял, че нек'ви куки го били завързали някъде преди да го качат в килиите и го били доста.

По принцип като полицай трябва да си супер тъп, за да биеш хората, дори и да са някакви пълни боклуци. Почти навсякъде по света полицията бие, може би без в държави като Норвегия, Швеция, Финландия. Ама, те мнозинството български патрулчици са примитивни комплексирани идиоти, макар че има и доста цивилизовани куки. Ако си полицай и искаш да унижиш някой, може саркастично да му се подиграваш докато го караш към районното, обаче да го биеш .... + т'ва им е ежедневието да арестуват и да прибират в ареста

Полицая трябва да е козирог, тоест неемоционален, просто да отиде и да задържи човека, ако е агресивен му удря един тейзър, слага му белезниците и го пребира, к'во ще се бие като варварин. Куките не могат да изклекуват обществото от боклуци, те просто трябва да си вършат работата.
 
Мен са ме спирали за проверка пеш, без да се легитимират. Поискаха лична карта. Поисках легитимация, легитимираха се, предадох ЛК за проверка - код 0(който са го спирали редовно, знае, че тези кодове показват ако имаш криминални прояви, 0 значи, че нямаш такива), но след това ме джобиха до степен в която да ми проверят всяко джобче на портфейла, както и на раницата с която бях, както и ме накараха да обяснявам защо нося празна раница(чудно, защо ли съм с празна раница влизайки в хипермаркет в 12 на обяд, трудно е да допуснеш, че ще пазарувам за обяд) Естествено не откриха нищо. Накрая ги накарах да съставят протокол в 2 екземпляра, че са ме претърсили и не са открили нищо, както е по закон, последва беседа как могат да ме закарат в районното, без да ми цитират основание. Нито съм криминално проявен, нито съм отказал съдействие, нито са открили нещо в мен. Накрая ги отебах, изгубиха ми 20 минути, нямах време да се занимавам с тях.

Докато ходят да се правят на интересни пред мирни граждани, които им плащат заплатите, а да не преследват и наблюдават истинските престъпници и да вършат това за които са призвани няма как да очакват уважение към тях.

2 пъти съм ходил да давам показания по случай на престъпления на които съм свидетел, когато съм чел снетите показания съм виждал фрапантни правописни грешки. Недопустими за ученици по-големи от втори клас, да не говорим за служители от такъв ранг...

Почти не се сещам за случай на дребно престъпление който да са разрешили. Наскоро в моя квартал организирана престъпна група започна да върти “бизнес”, отне ни 6 месеца ходене по прокуратури и районни, даване на показания, подписки, доказателства, връзки в полицията, за да ги прогоним. Естествено няма обвинени, няма задържани, няма осъдени, поне се разкараха от квартала, защото явно ги предупредиха от полицията. Само 1 го прибрали за 24 часа и то, защото нямал документ за самоличност... А номерята на колите им са ясни, ясен е собственика на имота в който се развиваше престъпната дейност, разпознавахме участниците в престъпната група, свидетели има много, подписка има със 100+ души свидетели... Могат да се заяждат сневинни хора или такива дребни като този с административни нарушения, а на доказана организирана престъпност не могат да противодействат ...
 
За съжаление всеки може да стане полицай. Доста мой съученици, тотални ритарди вече са полицай. Критериите са толкова занижени, че ги няма.

Проблема, е че голяма част от тях действат доста емоционално и грам не мислят как да действат в ситуацията. Само със сила не става, не всяка ситуация може да се реши по този начин.

Като се преместих в София са ме спирали няколко пъти и винаги са се представяли. Основно за лична карта.
 
И мен са ме спирали....за лична карта. Щото изглеждам много подозрително. В метрото, тръгвайки за нощен живот в петък. Колко странно само. На къде отива света. А що талибани минаха покрай него. Луда работа. Не съм бил задържан никога. Не се дървя на служителите на МВР. Защото просто не печелиш нищо и второ - с растение дали е интересно да се гъбаркаш?

Тук в това видео много ясно се вижда, че тъпото парче, паркирало неправилно го яде, ама не достатъчно. Чак ми става кофти как тия хора нямат никакво възприятие за това какво е да си цениш времето. Нали се сещате, като се срещнат две глупави същества. Сеир, цирк, зрелища.

И още нещо. В случай, че някой се е объркал каква точно е функцията на полицията ни в нашата мила държава. Тя не е да прибира престъпниците. Не е да се грижи за гражданите. Тя е просто да я има и ние да си внушаваме, че тя работи. Нищо лично хората там, които си "работят" там нещо, но в моя квартал всички знаем къде има жрици на любовта (ще съм мек, защото други храним в темата), знаем кои са автоджамбазите, знаем кои са наркодилърите. И какво от това? Всички изброени са с връзки.
 
От моите познати, тези които станаха полицаи всички имат две общи характеристики - тъпи и мързеливи. Авторът на клипа може да е селяк и да снима, но тези неща не са незаконни. Направил е нарушение за малка глоба, а полицаите се вижда и чува, че извършват много по-голямо нарушение, а може и направо да е престъпление, не съм експерт в тази област. Злоупотребата със служебно положение и заплахите за побой са нещо по-сериозно от неправилното паркиране. Много ми е странно, че в тази тема доста от писалите са с противоположно мнение.
 

Горе