ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

green777

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, продавам готов сайт направен на Wordpress за кетъринг услуги: http://supercatering.net/ Сайтът има много добра On page SEO оптимизация и уникално съдържание, Класиран е на 1-ва страница, 2-ро място в Google за думата super catering и на първа позиция за думатa: супер кетъринг. Името на сайта е Супер Кетъринг, а домейна http://supercatering.net/ . Сайтът има добър дизайн, за който съм платил допълнително.

цена: 60 лв

начин на плащане: PayPal или банков превод.

Нека, който има интерес да пише тук или да ми прати лично съобщение.
 
От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

То хубаво е оптимизиран и излиза на 1 позция, но има една малко подробност. Месечни търсения "супер кетъринг" 0, изобщо влизат ли хора по тази дума?
 
От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

Добре де... поспами докато направиш 10 поста. Сега да видим какво продаваш.
super catering - 58 месечни търсения.
Както каза snux - на кирилица - 0 търсения.
Вързал си тоя сайт с определен ресторант. Той колко плаща за рекламата? Процент от..? Твърдо?
Или си го направил за тоя ресторант, и те са отказали да ти плащат и се сега търсиш да се отървеш?
Изобщо каква далавера ще има човек, ако го купи?
 
От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

Направих опит да се занимавам с кетъринг, работейки със името и продуктите на съответния ресторант, естествено със тяхно знание и одобрение. Сайта не е твърдо вързан с този ресторан, както казах изработен е на Wordpress и всичко може да бъде променено много лесно.

Сайтът, може би е подходящ за човек, който се занимава с кетъринг услуги или знае как да го монетизира. Очевидно ако аз знаех как нямаше да го продавам.
Така, че е излишно да ме питате: каква далавера ще има човек, ако го купи?
 
От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

Ромбоец - Преди няколко години един приятел продаваше новогодиши украси и един от артикулите му беше пакет с 12 малки кутийки опаковани като подаръчета за да се закачват на елха като украса - Докато си говорехме минава един клиент и го пита колко струва - той му отговаря 1лв (около 8ст парчето) а оня вика - а какво има вътре???

Та и твоята работа същата - момчето продава сайта за 60лв и вероятно може и пазарлък да има - а ти го питаш какво има вътре.
 
От: ПРОДАВАМ САЙТ ЗА КЕТЪРИНГ

здравейте
ако го продавате още сайта моля да се свържете с мен на тел 0897974821
 

Горе