Dimitar_26
New Member
????? какво ти има бе братленце , защо всеки тук трябва да е завиждач , не разбирам гледайте си вашата работа буквално.
????? какво ти има бе братленце , защо всеки тук трябва да е завиждач , не разбирам гледайте си вашата работа буквално.
много е смешно на самохвалковци като теб да им се обяснява нещо толкова очевадно.... продал си ... грънци!Само не арзбирам какво общо има Mazenhost ddos protection системата от screenshot-a с това , че съм си продал платформата ?![]()
ахахах вече ми е ясно къде ти е дерта това , че продадох успешен бизнес и хората като теб дето по цял ден си нямат работа и се чудят кого да хейтват , не съм никой да ти се доказвам и да ти показвам транзакций , просто ти пожелавам хубава вечер братленце дано възглавницата да ти е все студена!много е смешно на самохвалковци като теб да им се обяснява нещо толкова очевадно.... продал си ... грънци!
г-н Оли.... само погледни колко хора ти се смеят..... знаеш ли колко ги обичаме такива цървулета като теб в този форум?ахахах вече ми е ясно къде ти е дерта това , че продадох успешен бизнес и хората като теб дето по цял ден си нямат работа и се чудят кого да хейтват , не съм никой да ти се доказвам и да ти показвам транзакций , просто ти пожелавам хубава вечер братленце дано възглавницата да ти е все студена!![]()
Мислиш ли , че ми дреме какво ще ми напише "Димитър Михайлов" probably човек зад монитора на 35г-н Оли.... само погледни колко хора ти се смеят..... знаеш ли колко ги обичаме такива цървулета като теб в този форум?