ПРОДАВАМ! модерен онлайн бизнес за техника и електроника разработен от мен

Само не арзбирам какво общо има Mazenhost ddos protection системата от screenshot-a с това , че съм си продал платформата ? 😆
много е смешно на самохвалковци като теб да им се обяснява нещо толкова очевадно.... продал си ... грънци!

много е смешно на самохвалковци като теб да им се обяснява нещо толкова очевадно.... продал си ... грънци!
ахахах вече ми е ясно къде ти е дерта това , че продадох успешен бизнес и хората като теб дето по цял ден си нямат работа и се чудят кого да хейтват , не съм никой да ти се доказвам и да ти показвам транзакций , просто ти пожелавам хубава вечер братленце дано възглавницата да ти е все студена! ;)

ахахах вече ми е ясно къде ти е дерта това , че продадох успешен бизнес и хората като теб дето по цял ден си нямат работа и се чудят кого да хейтват , не съм никой да ти се доказвам и да ти показвам транзакций , просто ти пожелавам хубава вечер братленце дано възглавницата да ти е все студена! ;)
г-н Оли.... само погледни колко хора ти се смеят..... знаеш ли колко ги обичаме такива цървулета като теб в този форум?

г-н Оли.... само погледни колко хора ти се смеят..... знаеш ли колко ги обичаме такива цървулета като теб в този форум?
Мислиш ли , че ми дреме какво ще ми напише "Димитър Михайлов" probably човек зад монитора на 351757351779428.png+ без живот след като видях по-колко време отделяш да хейтваш всички ми става ясно за какъв тип човек си говорим

хейтър да се наричам първа радост е за мен, само , че моето не е хейт , а казване на истината в очите НЕ СИ ПРОДАЛ НИЩО - САМО СЕ ХВАЛИШ НА НАЙ СМЕШНАТА ОФЕРТА КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ В ЖИВОТА СИ!

Кога съм се похвалил , написал съм го за да може да не получавам повече оферти за платформата , и не съм ти искал мнението дали е смешна или не , лягай си да почиваш не си напрягай мозъка

Горе