Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

dimitar_ak

Active Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Може би някой, който следи емблематичната тема на Fozzy, която май направихме една от най-големите във форума с нейните над 40 страници, в коятo имам дейно участие ще се учуди че точно аз предлагам ключови думи, защото там доста пъти съм казвал че в това не ме бива и винаги съм ги аутсорсвал, да тове беше така, след като успях да измисля метод за себе си и след разговор с много запознат човек и разбиране на някой работи за които не съм и предполагал и софтуерите не показват, нещата се променина коренно, в момента смея да твърдия че мога да предложа едни от най-добрите думи на пазара, именно заради това че в рисърча им има скрити неща които са включени.

Ако все още не сте се насочили към ЕН сайтове, вече е време, колегите които са в нишите там знаят че парите са много повече от бг, а това че конкурецнията е по-голяма в серпа е малко мит, пазара е мноого по-голям от бг и има място за всички буквално. Дори да не знате кой знае какъв английски не е проблем, контент писането се аутсорсва, а за он пейдж сео-то не е от значение.

След последните ъпдейти на гугъл, които целяха емд сайтовете, ауторите сайтовете са бъдещето и са дългосрочен начин за печелене. Като голям фен на емд-тата преди това, като направих сметки, един такъв сайт излиза по-евтино наистина и е много по-добре в много аспекти.
За започването на един такъв сайт най-важното са ключовите думи, не са ли избрани правилно = провал, скоро го изпитах сам като поръчах готови сайтове и хората се бяха провалили в Keyword research-a с което загубих над 500лв, но този проблем вече не съществува сам мога да откривам най-добрите ключови думи в нишите.

Ключовите думи които предлагам не само са с ултра никса конкуренция в серп-а те са също така както аз им казвам „buying “ а именно лесно монетизаеми, поставям се на мястото на посетителя бих ли цъкнал на адсенса рекламата или бих ли купил нещо от афилиейт линка, отговора е да за тези думи.
Какъв потенциал за печелене имат такива сайтове, зависи от много неща, ще представям различни пакети от думи, от пакети за сайтове с потенциал за четирицифрени суми до по-малко, но като цяло мисля че нямам пакет за под 200-300$ на месец.
Конкуренцията в серпа е анализирана както с обичайните софтуери, както и със скритите методи, както така съм погледнал ръчно какви сайтове се ранкват и типа им.

Първия пакет който ще предоставя за продажба е в нишата Clothing/Apparel, една ниша с много пари наистина, ключовите думи които давам се монезират както с Адсенс така и с Амазон. В някой от думите има бранд но това не трябва да Ви притеснява по никакъв начин, такива думи са доста печеливши, не се ранкват официални сайтове че да не може да се аутранкнат, а предимно онлайн магазини с вътрешни страници без беклинкове и доста слаби типове сайтове като цяло, пакет който за всяка една дума може да се ранке #1 Общо взето във всеки пакет има една дума която изпъква с по-големи търсения, тука тази дума е с 12100 търсения, има и с 5к и 8к, като даже са по-лесни от някои с 1000. Думите са подредени така в excel файла, от най-най-лесни към най-лесни, т.е по-първите са по-лесни, не това да се се разбира грешно абсолютно всички са супер лесни, просто някой са по-лесни от други направо смешни и са така подрени.

Общи търсения за пакета Exact Match USA, 64110, 30 ключови думи, разбира се несезонни, повечето са висока конкуренция в adwords, има някой с средна и 2-3 с ниска, но е хубаво да има разнообрзие. Повечето са над 1000 търсения, има около 5 под 1000, но има и над 10000, важно е да има разнообразие за натуралност и моите пакети са съставени така.

Скрийншотове от 4 думи.
1300 тъсения -
130.png

1000 -
1000.png

5400 -
5400.png

12100 -
12100.png


Он пейджа не трябва да ви "плаши" той не че е кой знае какъв де, никакви линкове, много слаби типове сайтове + някой други неща правят думите много лесни.

Стартова цена за този пакет 30$ Метод на плащане PayPal.

Всякакви въпроси най-бърз отговор ще получите на dimitar.staykov3 at gmail com че получавам известие веднага на телефона, както и на ЛС във форума, може би 1 идея по-бавно тук.

Ако някой попита защо не ги пазя за себе си и не правя сайтове, повярвайте правя, в момента 3 в бъдещето още, намирам прекалено много ключови да ги пазя само за мене.

P.s Пакетите Clothing/Apparel и Gift са продадени, в момента налични Home - Furniture, вижте пост 12
 
Последно редактирано:
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Нов пост, че става много дълго.

Потенциала на първия пакет, при ранкнати първите 11 в excel файла от 30 думи в топ 3, като цяло бих гарантирал с правилното разположение на рекламите около 10$ на ден от Адсенс.

Колко струва подобна услуга в bhw примерно, където скоро също ще пусна сега е само есклузивно за предприемач, на по-различна цена разбира се в bhw, 2x вероятно, ето едно място който скоро също ще буде пуснато в Bhw - http :// easytorank.com/ в ордер формата им може да видите 20 думи за 47$ като търсенията са само 10к, параметрите не са тези от началната страница, те са са емд думите. Като разчитат на доста не-акуратни неща като дума в кавички, intitle и т.н, доста хора още правят тази грешка, дава прекалено обща представа не казвам че е напълно неточно.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Я малко "индиански" въпроси, че не съм ти чел всичките постове в "дългата" тема :).
Доколкото разбирам, купуваш някакъв домейн (не emd), пишеш (купуваш) по една- две статии за всичките думи нали?
После какво? Мешани линкове, към статиите по отделно с различни анкори?
И чакаш да стъпиш по-някои на първа страница така ли?
 
Последно редактирано:
От: От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Я малко "индиански" въпроси, че не съм ти чел всичките постове в "дългата" тема :).
Доколкото разбирам, купуваш някакъв домейн (не emd), пишеш (купуваш) по една- две статии за всичките думи нали?
После какво? Мешани линкове, към статиите по отделно с различни анкори?
И чакаш да стъпиш по-някои на първа страница така ли?

Общо взето си схванал концепцията да. След емд ъпдейта е препоръчително домейна да не е емд а нещо което може да бъде брандирано. Аз слагам по 1 статия за ключовите думи. Да, за линковете е хубаво да са от различни източници и след пингвин и панда ъпдейтите да има разнообразие от лси думи, общи думи и "голи" урл-та За такива думи които предлагам е съвсем реално за 1 месец да си на първа страница, скоро смятам да го докажа, ама ще ми трябва месец.

Ще дам едно ревю копи на цената от 20$ за първия пакет за препоръчително на някой по-стар мембър с повече постове, но който е желаещ да пише да не се ограничаваме.

Пакети могат да бъдат изготвени по дадена от Вас ниша, а за момента имам няколко готови и ще ги пускам един по един, като по дадена от Вас не мога да гарантирам че ще успея да намеря толкова добри ключови думи, но готовите са наистина в печеливши ниши.

Предлагам също и ЕМД думи с минимум 1000 търсения, висока конкуренция в adwords, ниска в серпа, обичайните неща на цената от 5$
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Да взема ревю копито, ако се вписвам.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Да взема ревю копито, ако се вписвам.

Вписваш се, ще ти пратя ЛС с имейл-а за paypal и след това веднага си получваш пакета на който мейл кажеш.

Едно нещо да поясня, предполагам че който ще купи че си направи анализ на думите със някакви софтуери, няма проблеми, аз съм сигурен в думите си :) Но софтуери като Traffic Travis които имат скала "relatively easy" и т.н бъркат за съжаление много като не взимат под предвид доста неща, като например качеството на линкове, може да са 10 ама да са силни и качествени и 1000 ама да не ги бива, така че ако някои има съмнения в някоя дума нека да ми пише с удоволствие ще разясня, защо тази дума е лесна :)
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Аз няма какво да ги анализирам, доверявам ти се за това, което купувам от теб, съответно като намеря content за думичките направо ги почвам и ще пиша резултатите в темата.
Важно: не съм вещ с Adsense, така че, ако имам добър успех, ще е достатъчно показателно. :)
 
От: От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Аз няма какво да ги анализирам, доверявам ти се за това, което купувам от теб, съответно като намеря content за думичките направо ги почвам и ще пиша резултатите в темата.
Важно: не съм вещ с Adsense, така че, ако имам добър успех, ще е достатъчно показателно. :)

Радвам се, то вече е важно и какво offsite SEO ще направиш. По-късно ще представя и останалите за момента налични пакети, като има и по-малки в Gift нишата, също много печеливша, но за съжаление много сезонна и много трудно се намират всесезонни думи там. Но пък има думи които с 2 месеца в годината може да се направят сериозни пари.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

2ри пакет. Ниша - Gifts. Както споменах а както и сами предполагате ниша с доста пари както за Адсенсе така и Амазон, лошото е много сезонна, последните 2 месеца от годината нещата избухват. Все пак намерих 12 думи които са с постоянно търсене през цялата година, точно за най-голямата не точно, има търсне през цялата година, но Ноември и Декември нещата отиват много нагоре, но има и през другите месеци, така изглежда тренда, думата е с 27100 търсения.
2a018a1a35ce8106.png

Без нея останалите думи имат имат 15810 търсения т.е през цялата година ще може да се поддържа едно доста прилично ниво от около над 200 долара на месец с тях. С нея са 42910. Също така мога да предоставя освен тези 12 като фрее бонус доста думи 20-30 както първия пакет който последните 2 месеца от годината може да се направят хиляди долари, ще са с търсене сигурно към 50 хиляди трябва да видя.
Малко скрийшотове.
1900 exact match USA.
1900.png

1000, онпейжда да не Ви плаши много слаби сайтове като pinterest
1000.png

3600
3600.png

27100, голямата дума със същата конкуренция като другите - слаба
27100.png


Думите в този пакет са с по-високо CPC, има няколко над 1.5$

Както споменах 12 са основните без тренд, но като бонус мога да предоставя още с ниска конкуренция в серпа с които ще направите сериозни пари в края на годината.

Цена на този пакет 12$ Плащане Paypal.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Този пакет го взимам аз. Изпрати ми имейл за пейпала. Ще се радвам и ако бих могъл да се обръщам за съвети към теб, тъй като нямам опит в това, но пък все някога трябва да опита човек.
 
От: От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Този пакет го взимам аз. Изпрати ми имейл за пейпала. Ще се радвам и ако бих могъл да се обръщам за съвети към теб, тъй като нямам опит в това, но пък все някога трябва да опита човек.

Да, разбира се, забравих да спомена това, занимам се с МНС-та повече от година, ауторити сайтове от няколко месеца, винаги съм на разположение.

След малко идва един голям пакет, home furniture ниша, 100К +
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

3-ти пакет голям като първия. Home ниша, по-точно furniture. Старя се да давам максимално разяснения да може всеки да си прецени преди да купи пакета и казвам всички предимства и недостатъци. Съставен е от 35 думи, като за 15 от тях се ранква официален сайт, т.е не можете да се класиране на 1во място, общо взето всички са по един модел официален след това yelp и т.н, т.е 2рото място е лесно. Имам много опит с такива думи просто всичките ми мнс-та са такива, давам пример такава дума на 2ра позиция зад бранда с 6600 търсения над 100 долара този месец, иначе по около 60-70. 15те думи които не може 1во място са с търсения 93100 като едната от тях е с 49500 Мнс-то което дадох за пример е с високо ctr, ама айде 30 долара да са което е 2 пъти по-ниско, тези думи са с 15 пъти повече търсения... Освен това има 20 думи в пакета за които се ранква #1, общите им търсения са 33790 Ще пратя един общ файл да може да видите това което споменах как са подредени по трудност, а също и отделен с 20те думи за които може #1 да не Ви се налага Вие да проверявате това, всичките 20 думи са с висока конкуренция в adwords.

Малко скрийшотове.
49500 дума, както казах 1во място не може, но 2ро е лесно постижимо, имам 3 мнс-та така. Не гледайте он пейджа, това са yelp и yellowpages ранкват се нормално така за бранд думи заради авторитенти си домейни с добро съдържание и линкове се аутранкват лесно, мнс-тата ми дори след ъпдейте ги аутранкват още както и други стотици хора.
49500.png

1300 от не брандираните 20.
1300.png

2900 от не брандираните, не знам дали може да стане по-лесно никакви линкове, никакъв он пейдж, слаби сайтове като тип.
2900.png

1900 - от не брандираните, никакви линкове, макар че има г/д он пейдж слаби сайтове без контент, онлайн магазини
1900.png


Обощение малко, общо търсения 126890, 93100 от 15 думи с бранд възможност за 2ро място, 33790 от 20 думи възможност за 1во място.
Цена 25$
Всички търсения за пакетите които споменавам са Exact Match USA, като глобалните може да са до 2-3 пъти повече, като повечето думи останалите търсения са в UK, така че определено може да се приятно изненадани от трафика.

Това е последнип готов за момента, имам и един за парфюми но няма да е днеска. Приемам заявки за ниши, като ще гледам до 2-3 дена да изготвя още няколки много добри пакети в печеливши ниши.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Не че искам ти крада хляба, ама в темата на фози дай някой друг съвет, как стигна до правилните изводи. Иначе всичко е чудесно за брандиг, кофти че сега нямам време покрай проектите си иначе бих взел някой друг пакет.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Не че искам ти крада хляба, ама в темата на фози дай някой друг съвет, как стигна до правилните изводи. Иначе всичко е чудесно за брандиг, кофти че сега нямам време покрай проектите си иначе бих взел някой друг пакет.

За съжаление не мога да предам последните 16 месеца опит в няколко изречения. Голяма база на знанията са ми на проба/грешка, последната такава проба съм 500+ лева назаде, но не го приемам като загуба, знанието което натрупах струва повече. Определянето на конкуренцията винаги съм я умеел г/д просто не ми се отдаваше да намирам много думи в една ниша, човека с който говорих ми каза неща, които съм предполагал от това което съм виждал, някои не съм и така, неща които да гледам, които софтуерите не показват. Ако вземем една скала от 100, и до 50 думите са лесни, аз се старая да давам думи до 30 и го правя за момента, макар че примерно и от clothing и от home нишата можех да направя 2 пакета ама щях да стигна до 50, просто искам да дам най-доброто и правя по 1 до 30.

Keyword research-a наистина е страшно важен и не е ли правилно направен както казах е равно на провал. Тези 3 пакета днеска ми отнеха почти целия ден, всяка 1 съм гледал ръчно как изглеждат топ 10 сайтовете, където имам съмнение съм влизал да гледам дали имат контент, проверявал съм със софтуери и неща които софтуерите не виждат. Услугат е за хора които искат да получат правилните думи и да не загубят много време за това.

В МНС ерата много хора продаваха думи като за лесна конкуренция и наистина беше така, но бяха бранд т.е не може първо място, но това никой не го казваше, за това се старая да давам максимална подробна информация за пакетите без да прикривам нищо, ако някой който купи не е доволен винаги може да се свърже с мен и да оправим нещата.

Не няма да ми вземеш "хляба", защото на мене хляба ми е пасивен доход от Адсенс и Амазон, тази услуга макар че ми взима доста време ми е приятна и ако мога да спася някои от моите грешки, още по-добре.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Предполагам, че е така и аз преди бях стигнал до определени изводи, но гошо почна променя правилата на играта за кой ли път и се поспрях. Добра е идеята се прави брандинг сайт състване от нишови или микронишови категории, след промените това е чудесното. Предполагам, че е чудесна услугата. В софта ли ги скрейпваш думите или ги купуваш или от скрейп бокса ги минаваш. Спомянам си че говорехме в тема за взети листи с думи или се бъркам.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Предполагам, че е така и аз преди бях стигнал до определени изводи, но гошо почна променя правилата на играта за кой ли път и се поспрях. Добра е идеята се прави брандинг сайт състване от нишови или микронишови категории, след промените това е чудесното. Предполагам, че е чудесна услугата. В софта ли ги скрейпваш думите или ги купуваш или от скрейп бокса ги минаваш. Спомянам си че говорехме в тема за взети листи с думи или се бъркам.

Не знам за какво говориш, не е било с мене, или пък да не помня. Точно това е уникалното на услугата как ги намирам, не мога да споделя това :) Споменах в темата на Фози че открих метод който мисля че е донякъде нов.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Може и да се бъркам, ок няма питам трейд сикрет е :)

Ако ти дам примерна категория можеш ли извадиш нужните думи?
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Може и да се бъркам, ок няма питам трейд сикрет е :)

Ако ти дам примерна категория можеш ли извадиш нужните думи?

Да, изготвям пакети по дадени ниши. Но не мога да гарантирам дали ще са добри от към големи търсения като готовите пакети, кажи ми коя е, ще ти кажа г/д какво мога да направя, ще се пробвам да направя а ако не успея не губиш нищо. Смисъл такъв във всяка ниша мога да намеря най-ниско конкурентните думи като серп, но не мога да гарантирам за голям брой търсения, зависи.

За които купиха пакети, очаквайте утре от мен ЛС със някои инструкции, тази вечер ще ми дойде в повече.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Ти добре даваш тези ключови думи, само че най-важното е как ще направиш твоя сайта да мине преди другите. Не искам да ти показвам подобни графики с добър линкбилдинг и как пак се диша прахта на други сайтове с нула линкове. Просто вече не всичко е социалки и линкове, добре е да го знаят и твоите купувачи. Надявам се, като им продадеш думите да им съдействаш за оптимизацията.
 
От: Пакети ключови думи за ЕН authority сайтове

Ти добре даваш тези ключови думи, само че най-важното е как ще направиш твоя сайта да мине преди другите. Не искам да ти показвам подобни графики с добър линкбилдинг и как пак се диша прахта на други сайтове с нула линкове. Просто вече не всичко е социалки и линкове, добре е да го знаят и твоите купувачи. Надявам се, като им продадеш думите да им съдействаш за оптимизацията.

Малко трудно ще стане това с моите думи, да може и да не можеш да минеш сайтове с 0 линкове, но случая тука не е такъв, всичко е проверено, сайтовете с 0 линкове са наистина слаб тип който могат да бъдат минати лесно, както он пейджа им е слаб предимно онлайн магазини без контент. Преди емд ъпдейта много мнс-та доминираха подобни ниши, не точно тези но с подобни сайтове на 1ва страница и бяха на #1, така че е възможно.

Аз споменах мисля, но ако съм пропуснал да кажа не може да очаквате да се ранкнете в топ 10 ей така, ще трябват и линкове т.е оф пейдж сео, но то е нормално и разбираемо, въпроса е че ако не са подбрани правилно думите колкото и линкове да пускате пак няма да влезнете в топ 10. Ще мога да предоставя как се ранкват думите които предлагам, но ще ми трябва малко време, вече нищо не става от днеска за утре.

И да ще съдействам, последните 2 месеца пробвах около 5 вида услуги и имам представа какво работи, за съжаление нито 1 върху думите които имам сега, но знам коя работеше най-добре върху по-трудни думи, та предполагам ще работи идеално на лесни думи.

От новите думи, топ 10, по то-точно #8 само с он пейдж, на един от сайтовете които правя.
5146b81b723ef456.png


Абсолютно същите сайтове като пакетите, amazon, ebay, yelp...
 
Последно редактирано:

Горе