Пари докато правите крачки

Всъщност простено ти е. Малък си и не ги разбираш тия работи (пропуснал си "великите времена" на NEOBUX ...

Прикачени файлове

• Screenshot 2022-07-19 083432.png
    Screenshot 2022-07-19 083432.png
    578 KB · Преглеждания: 8
20 години малък вика хаха
Когато на 20 си мислиш, че си ял достатъчно хляб :D..... Нищо де тичай там и като направиш 10 лв.(получени в банковата сметка, а не виртуални SWEAT токени които още даже не се обменят никъде). АЗ ЛИЧНО ЩЕ ТИ ДАМ 10 лв. БОНУС. В форума ме знаят и ти ги превеждам веднага.

Когато на 20 си мислиш, че си ял достатъчно хляб :D..... Нищо де тичай там и като направиш 10 лв.(получени в банковата сметка, а не виртуални SWEAT токени които още даже не се обменят никъде). АЗ ЛИЧНО ЩЕ ТИ ДАМ 10 лв. БОНУС. В форума ме знаят и ти ги превеждам веднага.
за това вчера си взех gift card на амазон но добре :д

Тия лишпери даже не могат да направят десктоп версия на сайта (автоматично ти зарежда мобилна). После пари чакаш да направиш от тия.....

Вадиш 1000лв ама ходиш цял ден крачки, приложения за 10лв..
Няма пари. Има токен който се пуска в обръщение от 1 година по спомен...

хахаха леле верно си търсите боя и някъде все ще си го намерите... лова на бас че сте компютърни пиклювци които не излизате от вас и знаете да пишете коментари под форуми хаха е не

Това са GIFT карти по £100 за направен оборот по ПЛАТИНУМ амазон карта. Сам можеш да сметниш колко гифт карти ми дават за 1 месец. Като ти казвам, че пасеш трева с тия и си губиш времето, трябваше да кажеш "Дайте по добра идея как да правя пари" вместо да се правиш на велик. Това ви е проблема на младото поколение..

Прикачени файлове

• Screenshot 2022-07-19 084412.png
    Screenshot 2022-07-19 084412.png
    102.4 KB · Преглеждания: 10
  • Screenshot 2022-07-19 084543.png
    Screenshot 2022-07-19 084543.png
    51.7 KB · Преглеждания: 10
  • unnamed11.jpg
    unnamed11.jpg
    881.7 KB · Преглеждания: 10
  • Like
Реакции: OSH
аз работя .. работата ми е на 2000 крачки отделно спортувам и ми е приятно да използвам това приложение... не съм го споделил за да се изхранвам с него.. споделил съм го за да го видят другите и да си кажем две приказки за резултатите а не да се изяждаме .. аз не се правя на велик ... видя че само нападат ...

Горе