Пари за показване на реклама???

deam0n

Member
Я ми кажете някой сайт, който да плаща за показване на реклама, а не за натискане на такава. Да могат да се изпращат парите с чек по пощата или без чек, но пак по пощата. Ако е БГ сайт да могат да се изпращат чрез epay.bg.
 

fcolor.bg

New Member
Мисля, че easytrader.bg плащат и за показвания. Аз лично обаче съм скептичек към цената за показвания, защото колкото и да е добра рекламата, цените обикновено са високи и метода е доста неефективен... поне у нас.
 

Blinky

Owner
Бате тук имаме много не-добри истории за easytrader.bg. Ако искаш може да пообиколиш из форума да провериш какво са приживели някой техни афилиейти с тях. Аз нямам лично мнение - не съм работил с тях, но като гледам няма и да почна да го правя.

Прекалено много негативни отзиви съм чувал за тях, и което по странно нито един полужиеле, освен от собственика им в bgdev.org форума. Ама това не се брои за качествен тестемониос. :)

Иначе може да се пробват програми, които не са бг - но всичко става с търсене. Но доколкото разбрах става дума за импресии. Този модел е ползван от АБВ.БГ и като гледам не е от най-качествените методи за продаване на трафик - ако въобще стига трафик до рекламудателя. :roll:
 

DEATH

Member
Сайтовете който плащат за показване не си струват.
$0.01/1000 impressions - http://paidcpm.com

С Google AdSence е по лесно $0.01/250 impressions - поне за ся все на толкоз го засичам(+ кликове $0.05 - явно рекламодателите са стиснати :p )
 

coolice

Owner
по скоро има преклаено много феик трафик затова рекламодателите са дали толкова ако дадът повече кампаниите започват да се избиват трудно и ROI намалява :wink:
 

naskobg

Well-Known Member
DEATH ":незнам дали знаеш но е забранено да се показват статистиките от акаунта ти.
 

Sobieski

Well-Known Member
Забранено е но те едвали биха направили проблем след като не е показал цялата страница и немогат да докажат кой е иначе е забранено прочети ТОС ще се увериш!
 

naskobg

Well-Known Member
Sobieski каза:
Забранено е но те едвали биха направили проблем след като не е показал цялата страница и немогат да докажат кой е иначе е забранено прочети ТОС ще се увериш!

чел съм я не един или два пъти;)
 

DEATH

Member
имаше статистика, вече няма :p ToS съм го пропуснал по трасето :lol: мерси.
 

Sobieski

Well-Known Member
По добре го прочети и аз така го пропуснах но после го четах 5 пъти след като изгорях първия път има основи дори като да не се слага адсенсе до картинка незнам защо но просто ... има много подробности почети малко там след като се занимаваш
 

Горе