Пари за показване на реклама???

deam0n

Member
Я ми кажете някой сайт, който да плаща за показване на реклама, а не за натискане на такава. Да могат да се изпращат парите с чек по пощата или без чек, но пак по пощата. Ако е БГ сайт да могат да се изпращат чрез epay.bg.
 
Мисля, че easytrader.bg плащат и за показвания. Аз лично обаче съм скептичек към цената за показвания, защото колкото и да е добра рекламата, цените обикновено са високи и метода е доста неефективен... поне у нас.
 
Бате тук имаме много не-добри истории за easytrader.bg. Ако искаш може да пообиколиш из форума да провериш какво са приживели някой техни афилиейти с тях. Аз нямам лично мнение - не съм работил с тях, но като гледам няма и да почна да го правя.

Прекалено много негативни отзиви съм чувал за тях, и което по странно нито един полужиеле, освен от собственика им в bgdev.org форума. Ама това не се брои за качествен тестемониос. :)

Иначе може да се пробват програми, които не са бг - но всичко става с търсене. Но доколкото разбрах става дума за импресии. Този модел е ползван от АБВ.БГ и като гледам не е от най-качествените методи за продаване на трафик - ако въобще стига трафик до рекламудателя. :roll:
 
Сайтовете който плащат за показване не си струват.
$0.01/1000 impressions - http://paidcpm.com

С Google AdSence е по лесно $0.01/250 impressions - поне за ся все на толкоз го засичам(+ кликове $0.05 - явно рекламодателите са стиснати :p )
 
по скоро има преклаено много феик трафик затова рекламодателите са дали толкова ако дадът повече кампаниите започват да се избиват трудно и ROI намалява :wink:
 
DEATH ":незнам дали знаеш но е забранено да се показват статистиките от акаунта ти.
 
Забранено е но те едвали биха направили проблем след като не е показал цялата страница и немогат да докажат кой е иначе е забранено прочети ТОС ще се увериш!
 
Sobieski каза:
Забранено е но те едвали биха направили проблем след като не е показал цялата страница и немогат да докажат кой е иначе е забранено прочети ТОС ще се увериш!

чел съм я не един или два пъти;)
 
имаше статистика, вече няма :p ToS съм го пропуснал по трасето :lol: мерси.
 
По добре го прочети и аз така го пропуснах но после го четах 5 пъти след като изгорях първия път има основи дори като да не се слага адсенсе до картинка незнам защо но просто ... има много подробности почети малко там след като се занимаваш
 

Горе