Пари за този, кито ми направи такъв уеб сайт.

nemaime

New Member
Здравейте,

Понеже нямам никакви познания в създаването на уеб страници, а ми трябва личен сайт, искам да помоля накой от вас да ми помогне. Сайтът трябва много да прилича на този: ttp://concours365.com/ -- онлайн конкурси, томболи за различни джаджи. Хубаво е да има и картинка като тази в сайта. Ще помоля този същия човек да ми помага когато трябва да добавя нещо ново в сайта. Искам той да бъде наясно 100% със управлението на уеб сайтове.

Парите ще бъдат изпратени по PayPal и ще са по договорка.

Ще му бъде платено за
: създаването на уеб сайт, почти копие на този отгоре (той избира hosting services) ; когато трябва да добави нещо ново към него.

Сайтът трябва да е *.com
 
От: Пари за този, кито ми направи такъв уеб сайт.

Ми то този сайт има 2 реклами, вкаран трафик генератор и това е. Или ти имаш в предвид като дизайн, или аз съм достатъчно прост, че да не мога да му намеря другите страници?
 
От: Пари за този, кито ми направи такъв уеб сайт.

Имам предвид само като дизайн -- аз искам да направя същото, самоче с повече реклами. Не е нужно да има повече страници.
 
От: Пари за този, кито ми направи такъв уеб сайт.

Правя ти абсолютно същото 1:1, при условие, че си купиш хостинг от хостгатор за 1 година през мой афф линк. Тоест ти ще заплатиш само за хостинга и домейна, а аз ще получа пари от това, че ти си си купил хостинг благодарение на мен. Ако си съгласен, да започваме.
 
От: Пари за този, кито ми направи такъв уеб сайт.

Оферта на ЛС.
 

Горе