Партньорска програма - e-cart.bg

kalin4y

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте приятели,

С този пост искам да Ви представя партньорска програма на e-cart.bg. Все още не е официално обявена и ексклузивно е обявявам тук. :)

e-cart.bg е проект на ОРМ.БГ (www.orm.bg), в партньорство с нашите приятели от Prestashop (www.prestashop.com). Изразява се в създаването и поддръжката на електронни магазини, базирани на френският CMS – Prestashop.
Магазините се предлагат на различни месечни абонаментни планове (повече за абонаментните планове и техните характеристики), в зависимост от това какви нужди има бизнеса. Всеки един план идва с безплатен домейн и хостинг за клиентите, като в другите планове се включват различни модули за разплащания, уникални дизайни, екстри и SEO оптимизация.

Предложението е Вие да станете наши представители и да предлагате магазините на Ваши клиенти/познати, които искат да развият бизнеса си. От Вас не се изисква нищо повече.
Наша задача е последвалата поддръжка, комуникация с клиента и всичко, което е свързано с магазините.

Комисионната, която ще получавате е в размер на 10% от всеки един абонаментен план за срока на договора. Това ще рече, че ако успеете да убедите клиента да си закупи последният план от 285 лв., Вие ще получавате по 29 лв. всеки месец от нас за срока на договора, които се подпише с клиентите.
Минималните срокове за подписване на договори за абонамент за магазини е 4 месеца.

Ако имате въпроси и коментари - с радост ще отговорим на тях.
Повече информация може да получите, като ни пишете на адрес - vasenova[а]orm.bg или office[а]e-cart.bg


Поздрави,
/Kalin4y
 
От: Партньорска програма - e-cart.bg

Системата изглежда добре обаче, като се изключи първият план който е приемлив като цена, но пък доста орязан откъм избор на визия не ми се вярва да има много желаещи. Според мен за да подобрите конкурентноспособноста си не е лошо да предлагате и вариант с продажба на готов магазин без включена поддръжка. В точка 5 от забележките под плановете не е отбелязано рекламата на стойност 150лв към кой план се отнася.
 
От: Партньорска програма - e-cart.bg

Някакви варианти за банер и регистрация през него?
Иначе клиента да го хвана за ръчичка и да го водя при Вас ли?
 
От: Партньорска програма - e-cart.bg

@vbTK, ще пуснем едно демо до края на седмица. Благодаря за предложението.

@mantaman, това е hosted full services и идеята му да бъде цялостно решение за Интернет продажби, поддръжка и всичко, което е свързано с правилното функциониране на Интернет дейността на магазина. Това е и причината да не продаваме еднократно направата на магазин.
Що се отнася до рекламният бюджет...ако погледнеш добре плановете ще видиш, че само последният план е с включени рекламни бюджети за Google Adwords и Facebook ads.

@d123, в момента се подготвят такива банери. Най-удачният и сигурен начин, за теб самият, е ти да уговориш клиента. Ние ти пращаме типов договор, който е подписан. Ти го подписваш с клиента и си получаваш комисионната. Така може да си сигурен на 100% за всички аспекти от нашите взаимоотношения.
 

Горе