Пейпал особняци

stopcryy

Member
Здравейте, имам следният проблем
Изпратих сума пише ми Completed на човека който съм изпратил вижда че е платено но парите не отиват до него ...

Как да се справя с проблема
 

Dobr3w

Member
Провети колко са взели за такса.Пиши на пейпал.
 

slavchev

Well-Known Member
Понякога отнема 24 часа от съображения за сигурност. По-добре изчакай :)
 

Blinky

Owner
Може да заключвате те просто да провека са направили
Нека остане темата. Някои ще я намерят темата за полезна. Просто някои транзакции минават проверка по една или друга причина. Не знам точно какво им свети, но за случая, който знам аз беше превод от UK към BG, и беше нещо от рода на няколко стотин $, та я задържаха 1-2 дни преди да се отрази в BG акаунта. Като не се получава нищо като съобщение за това. Просто седиш и се чудиш. :)
 

stopcryy

Member
Да имам още един проблем не мога да си изтегля парите в дебитната карта незнайно защо иска карта ми е добавена потвърдена ?
 

Benzema

Member
Сигурен съм понеже и на мен ми се случи и си извадих виза и с нея стана , а моята сума беше над 5000$
 

slavchev

Well-Known Member
Може отдавна и по сметка да се превеждат. Вече не сме към третия свят :D
 

stopcryy

Member
Добре към сметка щом може аз си добавям карата - айбана но ми пише confirm your bank а нямам нищо за кодове и такива неща да поискам както на картата дори като се пробвам да изпратя не ми изписва нито грешка нито изпращане връщаме в началото демек пак да изпратя ....
 

sedo

Active Member
Може да се добави банкова сметка/аз съм си добавил/, ама за теглене на суми над 100$ има разни такси от страна на банката ти ... които никога не могат да ми се изяснят.
А към карта да ги изпратиш взима 2 евро такса независимо от сумата. Важно е, ако изпращаш долари към картата, самата карта и тя да е добавена като карта в долари. Това го прави съпорта, след като се свържеш с тях, не виждам някъде да е написано и да може да се управлява от админа.
Защото ако картата ти е добавена като карта в евро, а теглиш долари има доста голяма разлика в курса, който Пейпал дава при конвертирането.
Тоест те го играят като банка... аз поне до тези изводи стигнах, тук също имаше такава тема. Трябва да се внимава с тия неща, за да не губите пари напразно.
 

Горе