Пейпал особняци

stopcryy

Member
Здравейте, имам следният проблем
Изпратих сума пише ми Completed на човека който съм изпратил вижда че е платено но парите не отиват до него ...

Как да се справя с проблема
 
Провети колко са взели за такса.Пиши на пейпал.
 
Може да заключвате те просто да провека са направили
Нека остане темата. Някои ще я намерят темата за полезна. Просто някои транзакции минават проверка по една или друга причина. Не знам точно какво им свети, но за случая, който знам аз беше превод от UK към BG, и беше нещо от рода на няколко стотин $, та я задържаха 1-2 дни преди да се отрази в BG акаунта. Като не се получава нищо като съобщение за това. Просто седиш и се чудиш. :)
 
Да имам още един проблем не мога да си изтегля парите в дебитната карта незнайно защо иска карта ми е добавена потвърдена ?
 
Сигурен съм понеже и на мен ми се случи и си извадих виза и с нея стана , а моята сума беше над 5000$
 
Добре към сметка щом може аз си добавям карата - айбана но ми пише confirm your bank а нямам нищо за кодове и такива неща да поискам както на картата дори като се пробвам да изпратя не ми изписва нито грешка нито изпращане връщаме в началото демек пак да изпратя ....
 
Може да се добави банкова сметка/аз съм си добавил/, ама за теглене на суми над 100$ има разни такси от страна на банката ти ... които никога не могат да ми се изяснят.
А към карта да ги изпратиш взима 2 евро такса независимо от сумата. Важно е, ако изпращаш долари към картата, самата карта и тя да е добавена като карта в долари. Това го прави съпорта, след като се свържеш с тях, не виждам някъде да е написано и да може да се управлява от админа.
Защото ако картата ти е добавена като карта в евро, а теглиш долари има доста голяма разлика в курса, който Пейпал дава при конвертирането.
Тоест те го играят като банка... аз поне до тези изводи стигнах, тук също имаше такава тема. Трябва да се внимава с тия неща, за да не губите пари напразно.
 

Горе