Персонализирана карта в wordpress

lexed

New Member
Надявам се да помогна на местна група хора с бърз уебсайт, който би действал като хранилище за записи на гробове в гробище. Ще ми трябва начин да представя всеки гроб на персонализирана карта и да го накарам да действа като директория, където ще можем да използваме търсачка, за да намерим всеки гроб въз основа на въведените данни. Посоката на картата ще сочи от входа на посочения гроб.

Някакви идеи за тема или плъгини, които да съответстват или да ми помогнат да се доближа до изхода?

Благодаря ти,
 
Хей всеки човек! Трябва да създам персонализиран плъгин за карта, за да мога да позволя на клиентите ми да го персонализират, преди да направят поръчката. Свързах се с няколко фирми, но те поискаха от 800-хиляда долара! Така че си казах, че мога да го направя! Бих искал да ви информирам, че не знам начин за кодиране (въпреки че съм склонен да проучвам), просто осъзнавам как да създам визуално привлекателен уебсайт. :D Създадох папката с плъгини и въведох кода, за да го направя четим с помощта на WordPress и това е всичко. Идеята не е моя, но не можах да намеря нищо близко до нея като плъгин. Свързах снимка на това, което искам да придобия. Имам нужда от приставката за:

Имайте полета и въведени данни, в които клиентът ще пише или от които ще избира.

Комбинирайте Mapbox VidMate .

Възможност за добавяне на изключителни схеми за нюанси (за администратора).

Когато правите поръчката, получете описание на написаното от купувача.

Това е всичко! Всяка помощ или код се оценяват! Ако можете да ме насочите към някакви табла или уебсайтове, които обясняват някои въпроси, също ще съм благодарен. Благодаря за изучаването досега.
 
Последно редактирано:

Горе