Печалба от онлайн камера

uHka

New Member
Какъв е принципа на печалба от: Търсене на една "дума" в Google > отварянето на един сайт > и гледането на една камера ... и от това се печели ?!
Добре но как, Да речем, че имам супер яки камери няколко на брой , с нощно виждане и за външни условия , много мегапиксела и бърз интернет,
Може ли да си ги монтираш към хубави изгледи на градът ни Варна, да инвестираш в нйаправата на подходящ сайт и от това,че много хора гледат и са посещавали сайта и ти да печелиш? То сигурно може ама, от къде идва тази печалба и каква може да е тя. Какво бихте посъветвали ?
 
От: Печалба от онлайн камера

:D Ако не е друго то пуснат ли ви в ваканция поне бисери валяло :lol::lol::lol:
 
От: Печалба от онлайн камера

камерите да са насочени към циците на дама, кинтите идват, като си гугукат самички минутка към долар бе
и текат ли водите към Варна опс към твоя портфейл
 
От: Печалба от онлайн камера

http://kamerite.bg/ е нещо подобно на това което казваш.
Печалбата може да доите както от рекламни мрежи - адсенс... така и от директна реклама

А интереса към камерата зависи, от интереса и уникалността на това което показва... Примерно камера на плажа мисля, ще е доста интересна за посетителите...

Стигаме и до реализацията... Понеже имаме такива проекти, мога да кажа, че това не никак евтина инвестиция. Трябват ти камери - от 300 до 1300 лв за брой хубава мегапикселова камера. Трябва ти сървър, ако няма да ги пускаш директно. Трябва ти интернет с реални ИП-та, да кажем поне по 30Mbps upload на камера...

И като се вземе в предвид, че интернета, както и захранването на сървъра са, месечни разходи, излиза, че трябва да имаш реклама от порядъка на около 200 лв само за да си покриваш разходите...
 
Здравей и добре дошла (ориентирам се по ника ти, ако не съм уцелил, кажи ми и извинявай) при нас. :)

Така, каквото го има тук, го има, твоята задача е да направиш нещо ново, по-добро. Ако имаш камери, който да имат написани маршрути и ще обиколят, задължително по въздух, то ти си. Няколко хеликоптера играчки (имаше такава тема). Да речем имам 6 кутии на главната страница, рекламиращи всяка камера и къде ще обиколи. Едната София и центъра, друга крепостта Царевец, трета крайбрежната ивица на Варна, и така. Обиколките започват еди кога си с брояч. Как ще печелиш, определено трябва да е фри и може би в часове, в който хората могат да се насладят на приключението. Иначе - директна реклама или някоя рекламна мрежа или афилиейт програма. ;) Имаш ли трафик, ще имаш и реклама. Поне така си мисля. :)

Това е добра идея. Аз бих гледал. А рекламни формати колкото искаш с такъв тип сайтове. :)
 
@uni-web и @leonssss, както винаи креативни. :) Айде за @leonssss си знаем, ама какво се случва с @uni-web, не знам. :D

Та, по темата, Камерите са супер добър начин да приковеш вниманието на потребителя към сайта, видеото и интерестния контент също. Но трябва да е нещо, което си заслужава. Аз например много бих се разходил из зоологическата този уикенд, ако не вали де. :) Също така бих си направил едно трипче в някой манастир около София, примерно Германския. :)
 
От: Re: Печалба от онлайн камера

@uni-web и @leonssss, както винаи креативни. :)

ами аз чуя ли камери се сещам за веб онлайн раврата.Навремето 98 имаше едно предаване "Нощен магазин" И искрен Пецов ръеш ли казваше колко е приятна онлайн мастурбацията:) но това е друга тема!
Отностно камерите има някой типове които по цял ден сас с камери на главата си и снимат всичко около тех.това е идея, но само ако си кат Памела Андресон!
 

Горе