Предлагам: Писане и пренаписване на статии, коректорски услуги

От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Здравейте. Весела Коледа. Може ли е-майл за контакти. Благодаря
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Здравейте,

Весела Коледа и на Вас, и на всички колеги! Бъдете здрави!
Изпратих мейла си на лично съобщение.

Хубава неделя.
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Привет,

Давам ЪП на темата. В момента имам възможност да се заема с повече проекти, по възможност дългосрочни.

Поздрави и спокоен предстоящ уикенд! :)
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

моля за повече инфо за работата на лс
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Привет,

Писах Ви съобщение.

Спокойна вечер.
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Здравейте!
Искам няколко статии.
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Здравейте,

Отговорих на съобщението Ви.

Спокоен петъчен ден. :)
 
От: Предлагам качествени и уникални копирайтинг услуги

Здравейте! :) Възползвах се от услугите на Shaw7y и съм мнооого доволна. Пише страхотно и освен това отдели време да се запознаем лично, което за мен беше много важно! Силно препоръчвам! :)
 
Привет,

Давам ЪП на темата, информацията в първия пост е обновена и актуална към момента. :)

Хубава седмица!
 
Здравейте!

От близо година работя с Shaw7y и смея да кажа, че се справя блестящо.

Тя е професионалист, който се отнася много сериозно към работата си. Разговаря се лесно с нея, пише бързо и качествено и винаги с внимание към детайлите.

С удоволствие я препоръчвам на всеки, който се нуждае от надежден копирайтер!
 
Здравейте,

Давам ЪП на темата, като към момента се интересувам от дългосрочни проекти. Ако развивате сайт в сферата на културата, модата или пък родителството, мисля, че бихме намерили заедно допирни точки. Има и други теми, които представляват интерес за мен и в които имам познания, но горепосочените са тези, по които работя най-често.

P.S. Благодаря на всички за хубавите думи в горните постове! :)
 
Здравейте,

Отново съм на линия за дългосрочни проекти. Имам възможност да се заема както с редакторски, така и с коректорски услуги.

Слънчев ден! :)
 
Привет, предприемачи и колеги,

Позволявам си отново да дам ЪП на темата, тъй като съм на линия за нови дългосрочни професионални предизвикателства. В момента работя по няколко проекта (част от тях получени чрез този форум), но времето ми позволява да започна още ангажименти.

Повече за мен и опита ми можете да прочетете в началото на тази тема. Предпочитам проекти, свързани с култура, литература, мода, лайфстайл, родителство, но бих могла да работя и по други задания. Имам умения и в коректорската дейност, в случай че някой от вас има нужда от подобни услуги.

Поздрави и хубав уикенд!
 
Привет,

Писах ЛС, за да обсъдим статиите, от които се нуждаете и дали са в моя ресор.

Поздрави.
 
За пореден път ползвам услугите на Shaw7y и съм предоволен - статиите са написане с мерак, темите са проучени, няма правописни грешки, нод 98% уникалност. Препоръчвам я за работа - цените също са й перфектни!
 
Здравейте,

Благодаря на всички за хубавите думи!

Давам UP на темата с уточнението, че в момента имам възможност да работя само като КОРЕКТОР, тъй като вече имам достатъчно ангажименти като автор.

Да напиша този пост ме провокира следното нещо: някои от вас може би знаят, че имам сайт и в него работя с различни редактори и рекламодатели. Току-що ми се наложи да кача в него материал, подготвен и изпратен от рекламодател, в който имаше над 50 правописни и най-вече пунктуационни грешки. И друг път съм попадала на текстове, които не са изрядни, но това, което трябваше да прочета и редактирам преди малко, беше просто невероятно.

Затова, колеги, бих искала да апелирам към вас следното: не се доверявайте на всекиго, който се представя за копирайтър/автор/редактор. Нашата професия изглежда лесна и много хора си я присвояват, смятайки, че просто ще си стоят вкъщи, ще пишат за 10 минути дневно едни неща, а някой друг ще им плаща. Но забравят най-важното: това, че българският език им е майчин, съвсем не означава, че имат дар слово или пък са наясно с граматиката му. Да пишеш текстове не е еквивалент да водиш разговор с приятели - иска се много повече.

Може би излиянието ми е малко дълго, но истински се възмутих от това, че някой е взел пари, за да подготви текст, в който има допуснати не 2-3 грешки от невнимание, а над 50 от незнание. А лично аз, ако съм читател/клиент, бих спряла да чета подобна статия, защото не бих си купила нещо от сайт, който дори не може да опише адекватно какво предлага.

Та... ако имате нужда от коректор, ще се радвам да помогна за бизнеса ви. В случай че е от значение: завършила съм Българска филология, последвана от Журналистика и медии в СУ. Но, честно да ви кажа, не университетът ме е научил да пиша правилно, а любовта към езика и книгите.

Поздрави и слънчев ден! :)
 

Горе