Предлагам: Писане и пренаписване на статии, коректорски услуги

Привет на всички,

С няколко думи искам да припомня за себе си. Имам много голям опит като редактор и главен редактор в различни онлайн медии, а от около две години развивам собствен сайт и се занимавам активно с фрийлансинг. Мога да ви бъда полезна като коректор или автор, като предпочитам теми, свързани с литература, култура, мода, лайфстайл, майчинство и други. В момента имам възможност да поема ангажимент както на английски език, така и на български. Предпочитам дългосрочни проекти.

Спокойна и хубава вечер!
 
Здравей, може ли да ми пратиш примерни текстове на английски, които си писала? Търся някой, който да пише статии 1000-3000 думи относно определени продукти (сравнения, характеристики, позитиви/негативи) и колко би charge-вал за 100 думи?
Благодаря
 
Здравейте,

Ако сме работили заедно, то безспорно познавате както уменията ми, така и професионалната етика. Надявам се да продължим да си партнираме с много от вас, както и да започнем нови бизнес отношения с други членове на форума.

Тъй като разширявам дейността си, прилагам линк към новата ми тема, в която можете да откриете повече информация за услугите, които предлагам. Към момента мисля да оставя и двете теми, тъй като тази си е лично моя и е събрала много позитивна, за мое щастие, обратна връзка, а другата тепърва ще се развива и описва не само моя, но и опита на професионалисти, с които работя.

А ето я и нея: https://www.predpriemach.com/thread...йски-език-pr-и-social-marketing-услуги.74244/.

Поздрави и хубав уикенд.
 
Здравейте, търся опитен преводач от английски език/ рирайтър на български за статии на тема SEO оптимизация. Ако имате опит и можете да пишете всеки ден, моля да се свържете с мен на ЛС. Благодаря.
 

Горе