Търся: Писане на коментари в Linkedin

ROIdoctor

Active Member
Рейтинг - 100%
19   0   0
Здравейте,

търся човек, който може да отдели по няколко часа на ден за писане на коментари в Linkedin. Развивам личен профил и целта е да се изгради като бранд.

Основно хора с добър английски (без гугъл преводач), които да пишат релевантни коментари под публикации на други хора. Коментарите трябва да са релевантни по темата, без да изглеждат спамърски.

Работата е подходяща за хора със свободно време и добър усет в сферата на дигиталния маркетинг.

Таргета е около 100 коментара дневно, без значение за колко време ги пишете. Идеята е да се съчетават с публикацията.

Изпратете ми вашето предложение за цена на 10 коментара.

Плащането може да бъде всеки ден или веднъж седмично по Easypay, PayPal, Еконт;
 
Добър ден! Казвам се Кристиан и съм на 15. Ученик съм и мисля,че можем да си бъдем полезни. Мога спокойно да отделям по 2 часа на ден за работа. Имам компютърна грамотност и доста приличен английски (B1 ,даже май е B2, но не съм напълно сигурен заради това ще напиша B1). Завършил съм 7 клас с отличен,ако това е плюс. Имам огромното желание да полагам труд. 90% от времето имам достъп до лаптоп и мисля, че е излишно да казвам,че телефона е до мен постоянно.Ще се радвам да започна работа при вас. Благодаря предварително, това е номера ми ако сте заинтересовани – 0877373739 (имам вайбър).
 
Здравейте,
Казвам се Цветелина. На 22 години съм и съм завършила висше образование със специалност “ Счетоводство и финанси” в Англия. Имам ниво C1 Английски и поради настоящото положение разполагам с доста свободно време и желание да го оползотворя. Ще се радвам да се свържетес мен ако имате допълнителни въпроси. Благодаря!
 

Горе