Писане на приложение за FACEBOOK

nortrant

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
87   1   0
искам да разбера колко ще струва едно приложение
аз не знам и какви екстри може да се направят във фейсбук приложение, но ще Ви питам и вие ще кажете дали може да се направи и съответно цена.

мерси
 
От: Писане на приложение за FACEBOOK

Здравей,

Може да се направят различни видове приложения за фейсбук на всякаква тематика и с всякаква цел. Най-популярните видове са приложения с рекламна цел които рекламира даден сайт, страница или бизнес и приложения които потребителите използват за забавление в фейсбук - виртуални подаръци, фрази, тестове, томболи, игри. Направата на фейсбук приложене може да струва от 100лв до десетки хиляди левове в зависимост от функционалностите които е необходимо да притежава.
Функционалностите които притежават приложенията които предлагаме са - фейсбук плъгини - коментари, харесвания споделяне на съдържание, споделяне на съдържание с приятели. Приложението събира информация за потребителите, които го използват - еmail адресии и географска информация . Приложенията които предлагаме разполагат с административен панел, чрез които също може да се публикува на стените, профилите на приятели и на страниците на фейсбук потребителите които са ауторизирали съответното приложението. По-този начин приложението генерира трафик от фейсбук и го пренасочва към вашия сайт или към приложение или сайт които вие изберете. Трафика от работещото приложение варира от 300 до 1000 уникални посетители на ден.
Ако не искате приложението да е свързано със определен сайт или да има друго специфично съдържание, може да ви бъде инсталирано фейсбук приложение генератор за късметчета като http://apps.facebook.com/feqtana/ , заедно с цялата база данни със създадени късметчета.
Може да се свържете с нас на ЛС или skype blue7772.
 
От: Писане на приложение за FACEBOOK

писах ти на скйпа но нещо не можем да се засечем...
давай на мейла, моя е в абв със същото потребителско име
 

Горе