Питане за система

cvetin

Member
Здравейте, някой да може да каже с каква система е изградено това
Казвам система, защото според мен има темплейтски вид и надали е писано индивидуално, по скоро е CMS.
Трябва ми нещо подобно за приятел. Иска да развива сайт с някаква подобна насоченост.
С две думи: платформа в която да могат да се регистрират клиенти по интереси и да могат да публикуват обявите си.
Може би най-добре бих му помогнал, ако има подобно нещо като плъгин или тема с подобни функционалности базирана на Wordpress или Joomla.
Ако имате някакви предположения или предложения ще е от полза.
Благодаря.
 
Това изглежда къстам. Но не съм сигурен на 100%. Не видях никакви белези да е към точно определена система. А и щом имат двата типа апове, съмнявам се да не са отделили пари и за нещо къстам, било то и толкова елементарно от 5-6 страници с регистрационна форма. :)

Мисля, че има нещо такова на WP и е в пъти по функционално, а за красиво, както си го направиш де. Но да, беше и красиво. Темефорес е твоето място. ;) Дай повече инфо, и ще намерим нещо подходящо. Твоя приятел вярвам, че бъде приятно изненадан. ;)
 
От: Питане за система

Може да пробваш с тази тема за Wordpress. Не е точно същата, но изглежда добре, за сайт от такъв тип. Надявам се да съм бил полезен.
 
От: Питане за система

слагаш си приставка Wappalyzer и гледаш с какво се прави даден проект
 
От: Питане за система

Да, писана е системата. В момента се пусна един сайт за абсолютно същото и го писахме къстъм. Да влизат лекари, зъболекари и тн. и да си правят профили за да могат по-лесно да ги намират хората. Ама хората които го правят имат голям бюджет и мисля че ще го развият, питай твоя приятел дали си е приготвил достатъчно средства за да го развие, защото само с желание няма да стане. И все пак успех на приятеля ти.
 

Горе