Пиша и продавам статии !

irkka

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте !:)

Пиша статии по всякакви теми на български език. Уме
я да пиша,преразказвам и превеждам от английски на български и обратно.
Ако имате предложения пишете на ЛС, където ще се договорим за броя на думите, сроковете и всичко друго което Ви интересув
а.

[FONT=&quot]Благодаря предварително :)
[/FONT]
 
Последно редактирано:
От: Пиша и продавам статии !

Само едно нещо: между думата и запетайката не се поставя интервал!

Ако може да покажеш няколко статии които си писала.

Успех!
 
От: Пиша и продавам статии !

Ви интересува.

И аз да хейтна:twisted:
 
Всъщност, напоследък правилото за главното В при учтивата форма не се счита за правило. Това го учих при една дама по езикова култура в 1ви курс филология. Идея си нямам защо и не ми харесва, но така било.

Нещото за запетайките означава: интервал след запетая, но не и преди нея. Като с точките. А не изобщо да няма.


Съвет1: като ти направят забележка - прочети и после поправяй, иначе хем няма да резбереш, хем може и да разбереш погрешно!
Съвет2: Напиши 2-3 примерчета-статии от по 200-300 думи и си ги качи в блогче (напълно безплатно) - така ще имаш примерни текстове и хората няма да те карат да пишеш наново.


Аз пък мога да редактирам:

Здравейте !:)

Пиша статии по всякакви теми на български език. Умея да пиша,преразказвам и превеждам от английски на български и обратно.
Ако някой има предложение да пише на ЛС,където ще се договорим за броя на думите,цените, сроковете и всичко друго което Ви интересува.
в

Здравейте!:)

Пиша статии на всякакви теми на български език. Умея да пиша, преразказвам и превеждам от английски на български и обратно.
Ако някой има предложение, да пише на ЛС, където ще се договорим за броя на думите, цените, сроковете и всичко друго, което може да го интересува.
 
Последно редактирано:
От: Пиша и продавам статии !

Правилото не е задължително. А пък дори да го има, то важи само за ед.ч.
 
От: Пиша и продавам статии !

В много официални документи го няма това правило, пък и аз го ползвам само ако пиша за Господ :D
 
От: Пиша и продавам статии !

пссс, пичове, хлапето се опитва да изкара някой лев без да задава тъпи въпроси "дайте некой дававера да искарам некви кинти", така че от малко толерантност предполагам никого няма да го заболи

irkka, дай демо и не е зле да публикуваш цените и сроковете за изпълнение. На лс е твърде тягостно особено за наистина ангажираните

следващ въпрос мярнях, че си на 15 т.е. как ще се плаща - сметка? ипей? какво

следващ въпрос - услугата постоянно ли ще я предлагаш или само за лятото? (видях още една твоя тема, която е дефакто същата - не е добра идея да отваряш всеки път нова тема, само губиш от объркани клиенти)

За сега това е. Успех!
 

Горе