Пиша статии

forum.zazenite

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Пиша статии на всякаква тематика. Търся си повече поръчки. Популяризирам си статиите във ФБ - имам няколко групи там, както и в различните класации и директории. Няма да посочвам цена, за да не предизвикам заядливи коментари, каквито съм срещала по адрес на други потребители, посочили цена.
 
От: Пиша статии

Не обръщай внимание на никой, който се заяжда с теб. Пък и тук няма да тръгнат да се заяждат с теб за цената ти - може и да си го срещала някъде, но може би, защото качество - цена никак не си е отговаряло.
Сама си прецени каква ще ти е цената на статия според броя думи и после публикувай ценоразписа - това е най-добрият начин да си намериш клиенти. Може и да линкнеш някои твои примерни статии - така се почва, докато се утвърдиш и си намериш постоянни клиенти :)
 
От: Пиша статии

Ще напиша повече за себе си. Пиша за информационни и бизнес сайтове на български език. Обичам да пиша рекламни статии, материали, предназначени за жените, хороскопи и всичко свързано с езотерика. Предпочитам редовни поръчки, защото се занимавам изключително само с това. Приемам съвети и критика. Организирана и стриктна съм. Пиша сравнително бързо и се справям добре с Wordpress.
 

Горе