Пиша статии

От: Пиша статии

От доста време работя с авторката и съм много доволен от услугите ѝ и комуникацията /може би имам над 300-400 статии до тук /. Статиите ги пише бързо, в срок и нямат проблем с уникалността си.

Препоръчвам!
Не смея да я препоръчвам, ще вземе да се надуе или да увеличи цените на услугите си.
- умно
 
От: Пиша статии

Препоръчвам! - умно

Благодаря за комплимента.

Авторката много добре знае колко съм доволен от нея. Реших да я препоръчам с чувство за хумор. В случай, че някой е останал с друго впечатление:

ПРЕПОРЪЧВАМ КЕЙТИ с две ръце :) :)
 
От: Пиша статии

Благодаря на всички, с които работим от доста време вече. Аз също съм много доволна на коректното отношение, от тяхна страна. Ще се радвам и нови хора, с които да започнем съвместна дейност. На разположение съм за всякакви запитвания и задачи, по отношение услугите, които предлагам.
 
От: Пиша статии

Здравейте на всички! Предстоят празниците и както всеки път преди "ваканционните дни" предлагам ПРОМОЦИЯ. За всеки поръчал над 10 статии ще има преференция в цените. За заявки на ЛС.
 
От: Пиша статии

Уточнихме се на скайп:)
 
Последно редактирано:
От: Пиша статии

Вече 2 седмици работя с Keiti и цялостното ми впечатление е много добро.
Вече имам 30 статии писани от нея. В първият транш от 10 статии имах забележки относно стила на писане и някои недоглеждания в тесктовете. Колежката възприе градивно моите критики, не просто за да се съгласи с мен, а защото видя какво може да се подобри в работата. Благодаря и за това отношение. Вторият транш от 10 статии беше според моите изисквания.

Колежката ме изумява с коректното си отношение към поставените срокове. За пръв път работя с толкова самодисциплиниран копирайтър. Дори се случи така, че ме предопреди, че ще се забави с единия пакет от 10 статии, но реално забавяне нямаше. Благодаря и препоръчвам ви я :)
 
От: Пиша статии

Аз също мога да похваля Кейти!
Има изключително увлекателен и разбираем за обикновените потребители стил. Освен това е стриктна, дисциплинирана, спазва срокове и изисквания. Статиите й са изцяло авторски, с уникалност 100%.
Горещо препоръчвам услугите на Кейти!
Ето една нейна статия.
 
От: Пиша статии

Здравейте,

Реших, че щом лятото е времето за почивки, може би на много от вас няма да им се занимава с писане на статии за оптимизация на сайтовете. Моята лятна ОФЕРТА е бонус 1-а, безплатна статия на всеки 10 броя.
Заявките пращайте на ЛС.
 
От: Пиша статии

Използвах услугите на Кейти.Приятно изненадана съм от бързината и качеството на изпълнение на поръчката ми.Поръчката ми се състоеше от написване на на статии и тя я изпълни за 1 ден !Благодаря!
 
От: Пиша статии

Във връзка с предстоящите празници и "малкото" свободно време, с което в момента разполагам, реших и в края на настоящата година да обявя: "ИЗГОТВЯНЕ НА СТАТИИ НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ, от обичайните".
Черният петък мина и ако на някой са останали свободни пари, които иска да вложи в теми за сайта си; има нужда от попълване на категориите в сайт; копирайтинг оптимизация; описания за онлайн магазини и всичко, с което мога да съм полезна, на разположение съм за нови заявки!
За първите записали се изготвянето на материалите ще е до няколко дни, а цените са 0,009 лв на дума.
Предприемачите, с които сме работили и редовните клиенти, с които и към момента работя, знаят, че могат да разчитат на Качество, Коректност, Уникалност и Кратки срокове на изпълнение.
За всички останали, предстои да научат!
Оставам на разположение и отговарям на ЛС.
П.П: При големи заявки и потенциални клиенти за в бъдеще, запазвам правото за лична до уговорка!
 
Последно редактирано:
От: Пиша статии

Пиша тук, а не на ЛС, защото темата ми е малко по специфична, а и може и за друг да е интересно, дали можеш да се справиш със статии за външна реклама?!?:)
 
От: Пиша статии

Пиша тук, а не на ЛС, защото темата ми е малко по специфична, а и може и за друг да е интересно, дали можеш да се справиш със статии за външна реклама?!?:)

Здравейте,

По запитването ви: Не съм се занимавала, конкретно с този вид реклама, но щом става дума за рекламни текстове, статии и т.н. смятам, че ще останете доволни. И въпреки това предлагам да уточним подробностите и детайлите на ЛС. Оставам на разположение за всякакви запитвания.
 
От: Пиша статии

Здравей,Кейти
както знаеш-много съм доволна от услугите ти.Качествено и бързо се справи.Една част от статиите ти вече ги качих- ако това ще ти е от полза-мога да ти пратя линкове.Скоро ще ти пиша за още.
 
От: Пиша статии

Останах много доволен много бързо работи, ще се възползвам отново.Препоръчвам точна и коректна!
 
От: Пиша статии

За мен е удоволствие да работя с нея. Добър професионалист, уникални и вдъхновяващи текстове. Изключително коректен човек.
 
От: Пиша статии

На разположение съм за всякакви заявки, запитвания и предложения за съвместна работа!
 

Горе