Пиша статии

traiki

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Мисля, че дойде време за нова тема, тъй като старата доста се разтегли...а пък и е на повече от 2 години!

Първо няколко думи за тези, които не са работили с мен. Да се представя, така да се каже! Казвам се Николай Трайков. от няколко години работя като фрийлансър. Имам богат опит в писането на статии. Над 1000 материала съм написал за различни фирми, организации, информационни медии и т.н. Харесва ми да пиша и го правя с удоволствие. Любимите ми ниши са спорт, политика, технологии, СЕО, социални мрежи и оптимизация, фитнес и здравословно хранене, но това не означава, не бих успял да създам текст на друга тема, като например строителство, бойлери, боя за коса и т.н.

Ето какво предлагам.

Писане на статии:

1.00/2.00 лева на 100 думи! Уточнявам, че цената се формира спрямо трудността на задачата. Предварително се договаря с клиента!

Писане на новини:

1.00/1.50 лева за материал от 150-200 думи! Писал съм за няколко новинарски сайта. Имам опит. Гарантирано висока уникалност. Цената се договаря с клиента!

Месечно писане, публикуване на статии и захранване с контент:

Цената се формира спрямо няколко фактора - обем, трудност и време. Договаря се с клиента. Минималната цена е 100 лева на месец. За повече информация - на ЛС!

Пакетни цени

При поръчка на над 30 статии - получавате между 10 и 30 % отстъпка! Формира се индивидуална цена в зависимост от заданието!

Отзиви за моята работа може да намерите в старите ми теми - ТУК И ТУК

Работя с ПРЕДПЛАЩАНЕ - 50 % или цялата сума по банков път, ЕКОНТ или ePay. Мисля, че iTrader-ът ми, репутацията и десетките бизнес взаимоотношения, които съм имал с колегите от форума са напълно достатъчни, за да гарантират за мен.

За контакти - [email protected]

ПРЕДЛАГАМ И ДРУГИ УСЛУГИ - събмит в социални мрежи, качване на клипове, игри, продукти; публикуване на обяви; поддържане на фейсбук страници и други, за които може да намерите информация - ТУК
 
Последно редактирано:
От: Пиша статии

Зависи какво имаш предвид, но съм доста запознат с Facebook. Писал съм статии за рекламни кампании и т.н.
 

Горе