Платена версия на този форм

Да или Не за PRO версия на форума Predpriemach

  • Да, искам платена версия

  • Не, няма нужда


Резултатите ще са видими само след гласуване.

iliqnktz

Active Member
В политиката нямаше репи
Да, нямаше, но хората ми даваха реп за друго мнение на база политика, така че накрая пак се оказваш начервен заради политическо мнение, и другото го каза Блинки, много хора по едно време започнаха да бъдат последна инстанция и само се заяждаха, плашеха и не знам си какво още с тези репи, станаха толкова противни накрая.. Да това възпираше до някъде тези, които по-късно започнаха да вършеят из форума, но пък от друга страна спря много потенциални колеги и бъдещи предприемачи, точно защото всеки нов по-едно време го изяждаха с парцалите, заради един шибан объркан раздел светваше като светофар и си заминаваше, нелепост абсолютна стана накрая тази репутация.

И какъв е смисъла от нея, особено с нашият манталитет, при който всеки си има собствено мнение или ако ти вдигне мерника ти дава репутация с описание "боклук, неудачник, пикльо", с харесването на мнения е много по-добре, ама в пъти, това ви е репутацията, имаш 30% харесвания на мненията, тоест 1/3 от нещата, които са написал са се харесали на някои хора, ако нямаш харесвания, значи имаш по-малка репутация и така нататък. Фейсбук наложи тази тенденция и така са свикнали доста хора, по-удобно е, инстанциите намаляха в пъти и отидоха да си избиват комплексите другаде и поне човек може да си изкаже мнението без страх, а относно спада на потребители и посещения това си е тенденция във форумите с и без репутация, репите нямат нищо общо! :)
 

хейтър

Well-Known Member
Кроса даже и не смееше по репино време да се обади, сега е компенент, добави още една камара като него и ей го качеството падна с 90%
 

EliaCapaccio

Well-Known Member
Ако може някой да поясни какво е "ряпа". Търсих в сайта БГжаргон, но нищо не намерих.
 

Горе