Платени линкове?

Готин ресурс, vitohol. Но не намирам много смисъл в това да рипортваш сайт за това че си купува линкове, освен в помощ на тези които искат да разменят линкове с партъорите на тези сайтове. Но иначе практическо приложение не виждам.

Иначе просто намираш или търсиш линк брокери в търсачките и 100% ще намерите нещо, да не кажа най-големите в бранша. Хубаво щеше да бъде ако този блог да буде малко по-практичен, нещо от сорта да има специални категории за тези които искат да купят линкове от големците в своята ниша - тук вече ще се замисля дали е много ценен ресурс.

Айде дайте и вие по някой друг ред като мнение.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Blinky, май нямаш представа кой е Matt Cutts - той не предлага размяна на линкове :D
Ти прочел ли какво е написано в поста му?
 
Еми не съвсерм :oops: Просто се водих от описанието на линка. Ако искате да споделите нещо - тук е повече от добре. Хубаво е да се дава по някое изречение след пастването на линка. Но съм чувал че пича се занимава с СЕО, до колкото видях, peter как ме смъмри, е един от големите.

peter, ако искаш драсни някой ред за него, аз лично ще се радвам да кажеш нещо повече за него, но не се и съмнявам че и другите ще го намерят интересно.

Всичко най приатели
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
е аз знам кои е :evil: и ако въведат това смятам да изпортя yahoo dir за да ги принудят от гоогле да станат безплатни ...... как така ще продават неги е срам :)

иначе малко по сериозно това не е добра идея защото не могат да разделят купените от некупените

нашият форум трябва да бъде наказан задето е "продал" линкчета на

http://www.save-darina.org/

http://www.nestesami.bg/

Ако искате може да ни изпортите ако може да банат направо и трите сайта :)

а и като гледам в момента девелоперския форум бгдев трябва да отнесе наказание заедно с IskamHosting.com · BGWebHostingTalk · SuperHosting - Печелиш лаптоп HP ....................

abv са "продали" на netinfo.........
 
Загубих няколколко часа да му чета на мат простотиите... квото казал казал които гое шубе да слага нофолу и да не интерлинква сатовете си ...... ще видим ко ще стане..............
 
Мат работи в Г. и е нещо като пресаташе. Каквото каже той винаги се обсъжда по форумите. Този пост беше за това, че Г. искат да получат данни за това, че даден сайт купува или продава линкове и да стартират разни алгоритми да тестват дали ще успеят да го засекът.

Идеата на Г. да не ти тръкнат сайта директно е, че те искат через алгоритми да си доказат, че могат да го направят и така не само един да изгори а много :twisted:
 
E този път мат пркелали ще сложа името му в списака на мръстните думи........ гоогле също са станали много отворени..... и сега НИЕ уебмастърите трябва да променим милиони редове код слагаики нофолу за да не бъдем натопени за "КУПЕНИ / ПРОДАДЕНИ" линкове. Проблема с купването и продаването на линкове може да бъде решен елемантарно като спрът да показват PR... с два три реда код от тяхна страна........ Ама не нали сме тарикати ще накараме уебмастърте да ни свършат работата....... щото бота ни е шитав.... и сме наляли милиони в тази пр технология...............


П.С.
това е темата която ми харесва
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=300412

масовто мнение е че трябва да им се опънем

П.П.С Освен това Мат ИЗЛЪГА че ПР не може да се прехвърля през адвордс/адсенсе. Имаме няколко саита които се рекламират само на adwords и никаде другаде... не сме постявали линкове към тях.... някои даже имат и дупликате контент и резулата след няколко месеца реклама е ПР от 1-3 като троика е на саит с юник (не е СЕО) а Sales contet..........
 

Горе