Платформа за покупко продажба като olx/bazar

bestlap

Member
Здравейте, някой знае ли подходяща платформа за покупко продажба като олкс и базар? Аз намерих това > https://www.joomla-monster.com/joomla-templates/i/17-classifieds-advertisement/270-jm-iks имам идея от доста време за привлекателно име изработих си и лого. Имам мерак да се занимавам с подобна платформа от много време и мисля тези дни да стартирам подобна и ще се радвам за съвет от някой запознат в тази област :)
 
Като един типичен форумен трол да кажа, че в тая ниша само с мерак, хубав домейн и лого не става. Иска сериозна пара и добре оптимизирана реклама. Така ми се струва.
 
Да, иска си е работа тук, няма спор. Но няма какво толкова да го плаши. За размера на ОЛХ и Базара, ще си мине време и доста инвестиции, но със сигурност може да се обира някой трафик от обявите, които публикуваш. А и ако успееш да измислиш нещо, което да е уникално и да го няма в другите платформи, ще ти даде доста добро предимство. Сайтове като твоя ще обират остатъчния трафик, този който е навит не само да рови по ОЛХ и Базара. :)
 

Горе