Плъгин за wishlist

Търсенето на лек плъгин за wishlist продължава. Търся нещо опростено, само да добавяш продукти в списък любими и което да не бави много скороста на сайта. Premmerce Wishlist for WooCommerce изглеждаше добре, но има някакъв бъг с незавършване на задачи, които трябва да оправят в някой ъпдейт, ама кога не се знае.
 
И да има страница, в която може да видиш какво си добавил в любими и евентуално да има опция за добавяне в количката или премахване. Опции за шерване в соц мрежи е хубаво да има, но е е задължително. Без известия, имейли, статистики и други екстри!
 
От тези никой ли не върши работа?

Не съм ги пробвал всички. Искам мнение, някой ако е ползвай и е доволен от нещо. Първия Yith wish върши хубава работа, ни много товари, ама много. Втория - Ti wisha , мен ми харесва, но и той е тежичък, защото е бъкан с екстри, които не ми трябват. Premmerce и JVM също нещо не ми паснаха. Мен ми трябва само wish, в който клиентите да си запазват любими продукти и да е cached friendly.
 
Това са free опциите, каквото има в посочения линк - това е. Другото е платено, но по-скоро платени версии на същите плъгини. YITH се ползва най-често, аз също съм го ползвал и след ъпдейт се получи това продължително лоудване, но на мен не ми пречи - реално тази заявка не влияе особено на цялостното зареждане на страниците.

Който и плъгин да използваш ще ти забие няколко css и js файла. Не гледай какви екстри има и по това да съдиш че е тежък даден плъгин. Гледай какъв код ти забива в сайта и какви заявки прави. Пусни си тест в PageSpeed Insights, GTMetrix и Pingdom, за да имаш няколко бази за сравнение - преди и след активирането на избрания wishlist плъгин. Също така тествай през чист браузър / инкогнито директно през chrome конзолата, да видиш за колко време зарежда страницата на продукта и кои заявки колко време отнемат.

Ако искаш нещо леко и съвсем изчистено - можеш да си направиш custom wishlist, или някой да ти направи. Ето примерен вариант:

https://webdesign.tutsplus.com/tuto...n-ajax-woocommerce-wishlist-plugin--cms-34099 -тук е обяснено, но може да го изтеглиш директно от тук

 

Горе