Подаръци за рожден ден

optimizly

New Member
Подарявайки преживяване, вие давате възможност на един човек да изживее нещо ново, да изживее от зоната си на комфорт. Освен това, вие обвързвате себе си със спомена за нещо прекрасно! Така всеки път, когато той/тя се сети за уникалния миг, рожденикът или именникът ще се сеща и за вас! Идеята за подаряване на преживявания не е нова – тя е популярна от много години, когато хората са откривали начин да измислят сами изненади, вместо да купуват вещи. Разликата, обаче е, че днес има много повече начини и варианти за подаряване на преживявания. Потърсете идеалните подаръци за рожден ден за ваш приятел или член на семейството на нашия уеб магазин - https://313.bg/podar-ci.
 
поредния пишман optimizly-тор
Общо взето да, дошъл тук, регистрирал се и пуснал едно полуграмотно несвързано мнение с линк накрая. В оптимизацията за търсачки нещата не стават толкова бързо, нужно е огромно търпение и работа, която дава резултати след много време, а може и изобщо нищо да не даде. Тоест труд, от който резултат не виждаш и то не го виждаш поне едни 6-7 месеца и едва след това ако имаш късмет може и да се получи нещо.

Щом искаш да продаваш подаръци на хората, дай им някаква стойност по някакъв начин. Ето ти един изключително прост пример - създаваш статия на тема - идеи за подарък за рожден ден на мъж , класираш я тази статия добре, след което евентуално някои хора, които се чудят какво да подарят може да попаднат на твоята статия, да оценят идеята ти и едва след това, ако имаш добър продукт и оферта да купят от теб. Но тази статия е над 5000 думи и е наистина полезна, защото идеята и не е да продава директно наши продукти, а да помогне на хората. Така се правят нещата бавно и устойчиво, всичко друго е от днес за утре...
 

Горе