Подкрепете Ни В Популяризирането На Predpriemach.com

С банер може да се постигне много повече отколкото с текстов линк просто текстовия линк заема по малко място и затова е използван повече
:)
 
Re: Не се излагайте, бе!

apostol каза:
Не се излагайте с тия банери- те са динозаври от миналия век. Файда от тях няма да има никаква. Басирам се на 10 бона!
Дай да направим с теб Блинки едно телевизионно предаване по "7 дни"! Имам възможност да го уредя. Предаване под надслов "Интернет бизнес".
Навит ли си?
Структурата от проста по- проста- ти питаш, аз отговарям, а и телефоните в студиото ще са включени. Блинкитаров live featering Апостол Апостолов.
:) Естествено човекът без грам технически познания ще отговаря на въпросите относно 'Интернет бизнеса' :)
Рибо, рибо, как ще кажеш, че банерите са отживелица, ти не си нормален. Огледай се малко! Докато преди 5 години стандартните размери бяха 2: 80х30 и 400х80, сега те са почти 10... Което ме навежда на мисълта, че хората се чудят вече коя част от сайтчето си да покрият с банери, докато ти, НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ИНТЕРНЕТ БИЗНЕСМЕН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, ги намираш за отживелица :) Викаш, линкчето е по-оферта, защото не се забелязва толкова. Хихихихи.

Нямаше как да пропуснеш да се навреш тук и да предложиш на хората оферта за популяризиране на техния сайт, докато големите дивиденти ще излапаш ти, нали? Не можеш да си представяш колко много мразя селски тарикатчета, а ти и от Германия ми миришеш на трактори и алъш-вериш.
 
Ако форумът беше мой апостол нямаше да стъпи в него ! просто това е спам ние не се осъзнаваме но си е чист спам тея постове са копирани от други форуми за рецепти и подобни но линка му към книгата от която той е най големия бизнесмен АХАХХАах даже се чудя дали някой се е заблудил да си я купи то такива олигофрений не може и да бъде...

Просто вече нямам думи ве хора
 
Звучи ми като оня Димитров ли какъв беше... Дето беше пак някакъв форумен спамер и реши да се кандидатира за евродепутат. И той така го даваше на най-отворения нетаджия, но репутацията му изведнъж руха, след като се отвори на наистина най-отворения нетаджия в България - Жоро Чорбаджийски. Апостоле, не повтаряй грешките на другите, мойто момче. Не предендирай, че си такъв, какъвто не си, защото ще попаднеш някой ден на този, за когото се представяш, и всичко ще свърши. Гледай си там маркетинга и не претендирай, че си бизнесмен. Най-малко в Инетернет.
 
Мисля че най накрая трябва да се събуди! Де да бяхме сички като него :lol: аз само да искам може много лесно да не може да спами форуми и да не седне на ПС даже, поне не лъжи хората с статий преведени от английски на БГ няма да избиеш тъй; )
 
Re: Не се излагайте, бе!

apostol каза:
Не се излагайте с тия банери- те са динозаври от миналия век. Файда от тях няма да има никаква. Басирам се на 10 бона!
Що да няма файда?
 
Ето едно банерче от мен 468х60 :)
Имах 10-тина свободни минутки и ви направих едно ;)

banner.gif


П.С.
Текста не се движи много равномерно, ето .psd ако искайте едитвайите
http://crazy-master.hit.bg/baners/banner.psd
 
Мерси бате, CrAzY-MaST. Много е готин банера. Сега остава да се използва и по предназначение.
Тук се обръщам към всички, които намират форума за готин и биха ни препоръчали на останалият свят, чрез споменаване (офлайн реклама) или сайтовете си (онлайн реклама). Колкото повече хора се събираме и обсъждаме темите, толкова по-лесно и бързо ще набираме скорост. Свеки може да се включи, няма ограничения :) А, angelovarna. Това ще бъде оправено. Мерси още веднъж на хората, които са съпричастни към популяризирането на форума. :wink:
 
a

естествено както си е редно имате и от мене линкче в блога - даже мисля че това е най-добрия бутон :)
 

Горе