Здравейте, когато промотирате постовете си във фейсбук е ясно че се одобряват до 15 мин.
Но след като се одобрят след колко време ви почва платения рийч?
Аз чакам понякога по 5-6 часа....
В най-добрия случаи ми е тръгвало за 3 часа...
Аз чакам да направя 10 лайка и тогава пускам, и съм забелязал, че така се дига органика да речем нормално линк ми прави 500 риич на страница с 10к (поне при мен е така да не говорим, че по някой път е по 100 страницата е органична) на стария дизайн на фейса излизаже една звезда, че поста е добър тогава пускам платен рийч и съм имал случай поста стига органик 6-7к и пратения 14-15к за 24 часа.
Да питам в тая тема да не правя друга, загубих си картата кредитната с която боствах постове а тапаците от фийса нали не ги вземат парите веднага и обаждайки се в банката те блокират картата и тия ми изписаха, че неможели си вемат парите, надявам се да изчакат 10 дена, че да стане новата карта и да я въведа, но дали мога да имам дерт с тях минаха 4 дена и няма ама знам ли
И при мен го има този проблем.
След одобряването в повечето случаи чакам по няколко часа,а през това време светва активен на състоянието
Нито ми взима парите нито нищо,чак като се сети започва
Ако не ви се показва има няколко възможности. Основните от тях са 2: прекалено тясно таргетиране или ниско бидване. Тествайте с различни кампании с минимални средства и ще разберете каква е причината.