Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години затвор

От: От: Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години

Не ти си с промит мозък и освен нова бтв и тв7 не гледаш. Съсели и мъсели само са ти в главата (не, че има нещо в нея де).
:D
Какво става със Съсела? що избега като мишка в брюксел?
а с оня където беше напуснал преждевременно парламента защото беше сигурен, че ще стане депутатин в европа, но гея му взе място

п.п.. аз нарекох новината "невероятна". не съм червен боклук кой да казва на бялото - черно. На мен също ми се струва малко вероятно да го осъдят, защото иначе би било прецедент. А отговарях така все едно е станало - но то и заглавието на темата е едно такова.. все едно вече е станало.
 
От: Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години затв

Как може да се радваш на тоя кьорфишек не те знам. Като направят структура подобна на Румънската Антикорупционна Прокуратура (DNA), тогава можеш да се хвалиш с тия бастуни. Да ама никога няма да го направят това, щото няма да остане човек в гроб, то не знам политик ще остане ли изобщо, ама това е друга тема. ЦвъЦвъ, че няма да лежи в дрънголника е ясно и за малките деца, ти като искаш вервай. То на Бойко-Зомбитата е присъщо да верват. :)

Ако искаш можем да се хванем на по шише по твой избор, че Цвъ няма да влезе в панделата!
 
От: Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години затв

Съдебната система не се управлява от "управляващите", защото те не са реалните управляващи. Откак имаме "демокрация" властта все е у ДПС. Който не слуша, орезиляват го по медиите и г-н 10 му праща прокуратурата. Който слуша, него го дават редовно по телевизията и представят като българската версия на Чък Норис.
Това, че Ц.Ц. е използвал положението си да помогне на свой човек е едно от най-дребните му провинения. По негово време имаше много поръчкови акции, които той подкрепяше по телевизията и така милиционерите се чувстваха свободни да мародерстват на воля. Имаше и случай на разгласяване на данни от СРС публично в Народното събрание. За правно неграмотните ще поясня, че това представлява използване на данни от СРС не по предназначение, което се наказва с 5 години затвор.
Проблемът с "Ало, Ваньо" е, че не само Ваньо трябва да ходи на топло, но и един друг, който в момента е послушен и затова не го барат.
 
От: Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години затв

Цветанов е единствения, който се опълчи на комунягите и червените боклуци, затова сега правят компромати, че бил подслушвал, фалшиви обвинения и така нататък. Разбира се, че не е невинен, този човек колко престъпници вкара в затвора, и на колко хора спря далаверите.
 
От: Поздрав за всички от Атака, БСП, ДПС и прочие - осъдиха Цветанов на 4 години затв

Ебати камикадзето е тоя здравко - Явно шорош пак е отвързал кесията

А Цвъки определено го преебаха комунистите - Преписали са му 5 апартамента без да знае
 

Горе