Полезни съвети - Clickbank

От: Полезни съвети - Clickbank

Съгласен съм с Хепи, и аз правя същото до сега всичко съм получавал, спазвайте стандартите и всичко ще е точно!
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Пинтерест/цлицкбан не е основният ми източник на приходи от интернет, аффилиате програмите са новост за мен, занимавам се точно от 8 дена, но се уча бързо.

Сега очаквай да завалят лични съобщения и да те молят да им кажеш как се вадят повече пари от Интернет. Щом тези 300-700 долара дневно не са ти основен доход... Може да ти дойдат на гости и от НАП - те най-много обичат тези, които играят по правилата - от тях най лесно се събират глоби. Според теориите на конспирацията форума е пълен с агенти на НАП, тайните служби, извънземното разузнаване и т.н.

Това с агентите на НАП ми звучи убедително - форумът излиза при ключови думи, с които вероятно търсят служители на НАП (защото и на тях не са им ясни законите, търсят мнения по някои казуси по форумите за счетоводители и форуми като този).
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Това със служителите на НАП, които си търсели "донори" в интернет, бих го причислил към конспиративните теории. Иначе някой завистлив "хубостник" да пусне сигнал срещу някого си е съвсем реален сценарий, така че не е лоша идея да бъдете с една идея по-предпазливи.

Относно това, че най-лесно се събирали глоби от тези, които играели по правилата, няма как да се съглася. :) Аз лично водя счетоводството на над 20 онлайн предприемачи (включително афилиейт партньори) и голяма част от тях работят само извън пределите на ЕС, съответно на всеки три месеца възстановяват ДДС, което пък задължително означава данъчна проверка поне 4 пъти годишно. На никого още не са му "сложили маркер донор". ;)
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Защото си водиш счетоводството съвестно и фирмите не вършат кой знае колко сложни неща (не подлежат на по-сериозни регулации - примерно магазин за хранителни стоки, търговски обект на територията на България). Иначе в общия случай (счетоводител, собственик и работник - три в едно) е доста вероятно да открият един куп нередности. Много фирми едвам връзват двата края и разходите за скъп счетоводител биха ги довършили. Изобщо не плащат за правни и счетоводни консултации преди яйцето да дойде до задника - сещат се в последния момент, че то трябвало да се плаща на професионалист за да не се налага после да се плащат глоби.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Останах с впечатление, че говорим за онлайн бизнеса. Но въпреки че и там има доста засукани казуси, определено регулацията, на която подлежи един хранителен магазин, например, е също много сериозна и в повечето случаи счетоводството не е единствената професионална услуга, чието потребление е необходимо условие, за да отговаря бизнеса на всички нормативни изисквания. В повечето случаи се намесват и трудовата медицина, безопасността на храните, че и противопожарната охрана, ако щеш. И, да, определено не излиза по-евтино, но пък и спокойният сън си има цена. Да, със сигурност в България относителната му стойност спрямо приходите е по-висока, отколкото в по-развитите страни, но няма и как да е иначе - при 7-милионно население, само половината от което активно заето. А колкото до гореспоменатата система "три в едно" няма как да не се съглася - това си е чиста проба авантюра с неясен край. И не само тук, ами и в цяла Европа, но за съжаление на нас все ни се отдава последни да го научим и то по трудния начин. Може би всяка трета фирма, която идва при мен, вече е надробила някаква каша, яйцето е опряло в г*за, както казваш, и се търси бърз, евтин и ефикасен начин да "оправим проблема". Но то това си е някаква местна, балканска черта, струва ми се. Същото става и когато се разболеем или когато се счупи колата - първо търсим бабини илачи или съвети по автофорумите и чак когато нещата здравата се закучат, търсим професионална помощ от лекар или автомонтьор. Не случайно сме с най-голям брой специалисти по всичко на глава от населението. :)

Sorry за offtopic-а, спирам!
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Че той човекът си каза, че ще си декларира приходите :) Не виждам кой луд ще тръгне да скатава, след като осребрява чек, който ще е над 10 000 лв.

Е щом е така да не ги маха тогава, таман ще служат за надъхване на потребителите тук. :)
Между другото ако някои предлага подобна услуга за Pinterest, бих си платил нека да ми пише лично.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Да, това за плащането звучи разумно. Аз бих си платил и за някой бот, защото според мен колегата обясни сивия начин, докато черният със сигурност е по-ефективен, груб и нахален :)
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Черният метод със сигурност го има описан в BHW. :)
 
От: Полезни съвети - Clickbank

черният метод ( пинтерест + адсенсе ) съм го описал стъпка по стъпка с информация за безплатни ботове и програми, с дневен репорт за пари със снимки и т.н., не знам дали ми е позволено да пускам линкове за към bhw
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Пусни , пусни - колкото повече информация толкова по добре. Аз намерих теми из bhw но има хора дето се оплакват че правят доста репинове и последователи но или не носят трафик( не кликат на линка) или дори да стигнат до сайта не носят пари ( не цъкат рекламите или не купуват това което промотираш) . Тъй като и аз ще се хвана да пробвам метода , може да направя тема с прогреса ми .... би било интересно и другите да споделят опит и какви резултати постигат.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Венци, я сподели, има ли значение кога се пинва? Смисъл, имаш американци, ако им наспамиш дъските рано сутрин (при тях е след 12 вечерта), има ли ефект? Или пък може би трябва да се поства в определени часове? Нямам много опит с пинтереста и ще се радвам, ако споделиш твоите впечатления.

Също, как откриваш големи дъски?
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Благодаря ти Венци, че споделяш всичко това тук, между другото колеги проследете всички постове свързани с темата във BHW - която Венци сподели по-горе. Има и други интерестни неща! Имаш +реп от мен Венци.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Благодаря Ви за хубавите думи и репутация. Да, има значение кога се пинва . Ние сме 7-8 часа напред от американците. По това, което виждам, вечер като се започне от 18:00 ( наше време ) докато ви стигне търпението.
отърсете в бхв за бот с името Pinassault
 
Последно редактирано:
От: Полезни съвети - Clickbank

Така, за да не се влискате като вода в бряг, като мен, докато разучите бота, ще дам малко насоки:
1. Задължително инсталирайте .net framework 4.0 ако нямате такъв
2. Когато пуснете бота, отивате на dashboard и натискате с десен бутон някъде по бялото на екрана. От там добавяте поща-та и паролата на акунта ( Трябва да добавите поне два акаунта, за да проработи схемата )
3. Не е задължително да слагата проксита, но е добре да има ;)
4. Нацикате CTRL+А, за да маркирате всички акаунти в dashboard, десен бутон на някой от вече маркираните акаунти, Търсите функцията Login и натискате, изчаквате да изпише, че са влезнали успешно. След това пак десен бутон на някой от маркираните акаунти и търсите къде пише Refresh Boards, натискате.
5. Давате стреклата за назад, за да стигнете до главната страница с функциите на бота
6. Отивате на Reppin функцията. Там ще видите заредените си акаунти, натиснете на някой от тях, докато в дясно не видите и дъските към тези каунти.
7. Пинете статия и натиснете " See Pin "
8. копирайте линка на пина и го поставете в бота . Поставя се в ляво от акаутите в големият квадрат.
9. В дясно от дъските, ще видите къде да сложите описание на пина. Под описанието има шедулде/делай , това са секундите през които бота ще пиHва. Препоръчвам между 4-10 да сложите, за да избегнете грешки от сорта на 404 и 500 и такива други досадни.

Понякога ще се случва, като си пуснете бота и отидете на репин функцията, да не си виждате дъските. Затворете го и отидете в директорията на бота в папка Боардс, изтрийте всичко от там и повторете стъкпи 3 и 4
Ако нещо не е ясно, питайте ме тук, а не на лично, за да могат и други хора да видят решението на проблема. Благодаря и успех на всички !
Все ми се струва, че ако се поразпиша още малко, тази тема ще заприлича на шапката на аватара ми :|
 
При мен, след като пусна бота ми дава: "Failed, contact me. fail" Някакви идей? И споделете за тоя Pinterest, как да поискаш присъединяваме към дъска на някой? Може би ще ви се стори малоумен въпрос, но ... Follow бутона ли играе ролята на присъединител?
 
Последно редактирано:

Горе