Полезни съвети - Clickbank

Vencislav Hristov

New Member
Отворих темичка с няколко въпросчета относно цлицкбан по-рано през деня. Видях голям интерес от страна на съфорумци, българи сме, ще споделя с Вас.
Преди да започа, ето резултатите от моя метод:
7 дена - 3160$
за картинката , ще скрия всичко останало, освен статистиката, по препоръка на добронамерен съфорумец - Attacker
ето я: opa.jpg
1. Изберете си продукт от цлицкбанк. Потърсете в интернет за информация как да изберете добър продукт.
2. Направете си регистрация в blogspot.com
3. Напишете или копирайте статия от някъде, свързана с продукта, който ]е продавате. Опишете проблема, дайте няколко полезни съвета на хората как да се преборят с нещото. Спечелете доверието им. В края на статията, направете кратко описание на продукта, които промотирате и сложете реферален линк.
4. Направете си Пинтерест акаунт. Разровете се из тази социална мрежа, научете как работи. Намерете подходящи дъски за вашата ниша. За да склоните създателя на дъската да Ви покани, погалете му душичката, някой хубав коментар относно негов пин и ласкави думи за създадената от него полезна за Вас дъска , а накрая помолете учтиво за покана. В 90% от случаите, хората откликват :)
До тук добре, сега се чудя до колко да споделя, за да не наруша правилата на форума. Знам, че тук не е за черни шапки, като мен, за това ще споделя безопастният метод. Не искам да вкарам никой в беля.
Та..
5. Направете копия на статията, която имате или ( препоръчително ) напишете/копирайте нова статия, която да пасва на сищият продукт. Ако изберете по-мързеливият варянт, просто да копирате статията, която имате, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменете снимката, няма да обяснявам защо, сами ще се досетите в процеса.
6. На всеки 30 минути ( ако имате такова време пред компа ) пинвате статията си във всичките дъски, които сте успели да съберете. Редувате статиите.
Това няма да Ви докара цифрите, които виждате в началото на поста, но ]е имате приемливи продажби.
ВАЖНО: За да имате успех с продажба на аффилиате продукти, най-важното нещо е да проучите каква публика имате. Аз ще Ви спестя това време. В пинтерест женската аудитория доминира. За това, продукти свързани с грижа за кожата, дрехи, обувки, кремове и тем подобни глупости, всичко това се купува, като топъл хляб.
Съветите са доста повърхностни, но се надявам да съм бил полезен на някой !
Със здраве ! :wink:

Относно това как да си получите чека, happyslacker е предоставил информация ето тук . Аз лично ще осребря чрез ДСК, защото имам роднина, който работи там и ще съм по в час какво се случва.

Edit: Искам да събера колкото се може полезна информация в тази тема, относно цлицкбанк, за това ръчкам из форума и събирам информация. Целта е, когато влезе начинаещ, да му е всичко пред очите.

Ето и бот, който ще Ви улесни:

ето колеги въпросният бот Pinassault, да не губите време да го търсите го изтеглете от тук:
http://www.mediafire.com/?an48ozdogjbqb7n

Така, за да не се влискате като вода в бряг, като мен, докато разучите бота, ще дам малко насоки:
1. Задължително инсталирайте .net framework 4.0 ако нямате такъв
2. Когато пуснете бота, отивате на dashboard и натискате с десен бутон някъде по бялото на екрана. От там добавяте поща-та и паролата на акунта ( Трябва да добавите поне два акаунта, за да проработи схемата )
3. Не е задължително да слагата проксита, но е добре да има
4. Нацикате CTRL+А, за да маркирате всички акаунти в dashboard, десен бутон на някой от вече маркираните акаунти, Търсите функцията Login и натискате, изчаквате да изпише, че са влезнали успешно. След това пак десен бутон на някой от маркираните акаунти и търсите къде пише Refresh Boards, натискате.
5. Давате стреклата за назад, за да стигнете до главната страница с функциите на бота
6. Отивате на Reppin функцията. Там ще видите заредените си акаунти, натиснете на някой от тях, докато в дясно не видите и дъските към тези каунти.
7. Пинете статия и натиснете " See Pin "
8. копирайте линка на пина и го поставете в бота . Поставя се в ляво от акаутите в големият квадрат.
9. В дясно от дъските, ще видите къде да сложите описание на пина. Под описанието има шедулде/делай , това са секундите през които бота ще пиHва. Препоръчвам между 4-10 да сложите, за да избегнете грешки от сорта на 404 и 500 и такива други досадни.

Понякога ще се случва, като си пуснете бота и отидете на репин функцията, да не си виждате дъските. Затворете го и отидете в директорията на бота в папка Боардс, изтрийте всичко от там и повторете стъкпи 3 и 4
Ако нещо не е ясно, питайте ме тук, а не на лично, за да могат и други хора да видят решението на проблема. Благодаря и успех на всички !
Все ми се струва, че ако се поразпиша още малко, тази тема ще заприлича на шапката на аватара ми

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Относно как да дадете адреса, на който да получите чека си. Цлицкбанк нямат проблем как ще бъде написан, идеята е пощальона, да разбере къде да занесе писмото. За това може да импровизирате, но според мен трябва да е нещо такова:

Payee Name: Vencislav Milenov Hristov
Address: ul. Strahil Voivoda 17, ap. 6, et. 7, vh. B
Pleven , 5800
Bulgaria

ако някой ще ми идва на гости - със салатата върви ракия, претенции за макрата - нямам ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

информацията е предоставена от Attacker
FTC задължава афилиейтите в сайтовете си да слагаме disclosure, че получаваме комисионна от покупките чрез афилиейт линковете.
Има прикачени примерни файлове в оригиналният пост на човека, намиращ се малко по-долу


Edit:
Виждам, че има интерес, за това ще раздвижим нещата. Ще открадна репликата на колегата gankster

Въпроси от публиката:

Въпрос от публиката(като уточнявам, че има акаунт в пинтерест ама не съм го разцъквал изобщо та ще ме извиняващ за въпроса): При изпълнението на точка 6 нямали да те усетят собствениците на дъските и да те изхвърлят?:)
Ето решението:
- Направете си акаунт "склад", когато Ви поканят на дъска, винаги канете акаунт скалда си, идеята е че, ако се прецака нещо и Ви изритат, да можете да се самопоканите от акаунт скалда. Него не го ползвате за нищо друго, само складирате дъски.

- Направете си 4-5 акаунта, сложете описание, снимка, да изглежда истинско. Препоръчвам да се въплатите в жени, притеятелите на най-големите дъски, са жени. Винаги е имало и ще има солидарност между половете, разбирате ми мисълта.

- Ако ще правите всишко по правилата, препоръчвам на ден да следвате по 100-200 човека във всеки един от акаунтите си. Развивайте се.

та.. на въпроса
За да не Ви изритат, всеки нов пин, го правете с различен акаунт, когато изредите всичките си 4-5 акаунта, ще са минали 2-3 часа от пина, който сте пуснали с първият акаунт. Повторете процеса, като пинвате различни ( но еднакви статии ). Нали обяснихме, че трябва да имате копия на статията, която продава, още по-добре да е различа статия с различна картинка, но същият продукт. ( Същият продукт, защото приемаме, че вече сте установили кой се вписва най-добре и се купува често ) Ако още нямате такъв продукт, хванете 10 продукта за ушите, направете си статии по него и .. знаете нататък.

Нещата стават по-лесно с бот. Много от Вас ще се изкушат да спамят :)
Само ще загатна, че има една безплатна програма, казва се Pinassaut
Относно бот-а няма какво повече да Ви кажа, няма смисъл да ме пиате на лично, няма да отговоря.

Vencislav Hristov, благодаря ти за споделената информация! Наистина е полезна, имаш "реп" от мен. :)

Би било интересно да споделиш все пак някаква статистика от вида:

брой boards и съответно pins -> брой посещения от pinterest.com -> брой продажби, съответно сума

Поздрави!

Дори да споделя такова нещо, те продажбите не вървят на дневна норма, за всеки ще е различно.
Ползвам 90+ дъски, имам 50+ акаунта , пинвам на всеки 30-40 минути, за сега правя повечето неща ръчно. Няма как да се води точна статистика, има известна доза късмет, както тук в аффилиате програмите, така и навсякъде.

sparc каза:
Вчера ти писах, прави ти чест че споделяш нещо тук. Искам да те питам как да вкарам фенове от пинтерес в нишков сайт?
Ако съм разбрал правилно въпроса:
Ще го повторим. Търсите дъски свързани с нишата, която сте избрали, измолвате създателите на дъските, да Ви поканят, за да може да пускате статииките си.
Има два начина да пуснете статията си в пинтерест:
1. Влизате в акаунта
2. Add горе в дясно, поставяте линка на статията, от там Ви се показва снимакта към статията и прозореца, където трябва да сложите описание. Ако Е Кратко Описанието, Нека Да е с Този Формат, Привлича Повече Внимание.
Вторият начин е да си добавите Пин бутон в ХТМЛ скрипта на блога. не мога да поствам линкове, за това потърсете за начина.
 
Последно редактирано:
От: Полезни съвети - Clickbank

Отворих темичка с няколко въпросчета относно цлицкбан по-рано през деня. Видях голям интерес от страна на съфорумци, българи сме, ще споделя с Вас.
Преди да започа, ето резултатите от моя метод:
7 дена - 3160$
за картинката , ще скрия всичко останало, освен статистиката, по препоръка на добронамерен съфорумец - Attacker
ето я: Виж файлът 6155
1. Изберете си продукт от цлицкбанк. Потърсете в интернет за информация как да изберете добър продукт.
2. Направете си регистрация в blogspot.com
3. Напишете или копирайте статия от някъде, свързана с продукта, който ]е продавате. Опишете проблема, дайте няколко полезни съвета на хората как да се преборят с нещото. Спечелете доверието им. В края на статията, направете кратко описание на продукта, които промотирате и сложете реферален линк.
4. Направете си Пинтерест акаунт. Разровете се из тази социална мрежа, научете как работи. Намерете подходящи дъски за вашата ниша. За да склоните създателя на дъската да Ви покани, погалете му душичката, някой хубав коментар относно негов пин и ласкави думи за създадената от него полезна за Вас дъска , а накрая помолете учтиво за покана. В 90% от случаите, хората откликват :)
До тук добре, сега се чудя до колко да споделя, за да не наруша правилата на форума. Знам, че тук не е за черни шапки, като мен, за това ще споделя безопастният метод. Не искам да вкарам никой в беля.
Та..
5. Направете копия на статията, която имате или ( препоръчително ) напишете/копирайте нова статия, която да пасва на сищият продукт. Ако изберете по-мързеливият варянт, просто да копирате статията, която имате, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменете снимката, няма да обяснявам защо, сами ще се досетите в процеса.
6. На всеки 30 минути ( ако имате такова време пред компа ) пинвате статията си във всичките дъски, които сте успели да съберете. Редувате статиите.
Това няма да Ви докара цифрите, които виждате в началото на поста, но ]е имате приемливи продажби.
ВАЖНО: За да имате успех с продажба на аффилиате продукти, най-важното нещо е да проучите каква публика имате. Аз ще Ви спестя това време. В пинтерест женската аудитория доминира. За това, продукти свързани с грижа за кожата, дрехи, обувки, кремове и тем подобни глупости, всичко това се купува, като топъл хляб.
Съветите са доста повърхностни, но се надявам да съм бил полезен на някой !
Със здраве ! :wink:
Да попитам цифрите от продажбата на един продукт ли са?
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Не съм наясно с тези програми - От 31-ви март до 3-ти април прави 1622,88 а там пише 1339,04 ????
Мога да продължа да питам....
Да се пробваме ли?
Не знам какво не ти стана ясно. Събери горните чиста и ще получиш 3244$ .. събери долните числа, които показват паричките по дни и ще получиш същата сума. Какво означава " Да се пробваме ли ? " На какво искаш да се пробваме точно ? За това не го харесвам този вид общуване, не мога да чуя интонацията, както в истински диалог. Затова не ме оставяй да гадая и ми кажи обвиняваш ме в измама ли, не мога да разбера " Мога да продължа да питам а..у .. да се пробваме ли ? "
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Въпрос от публиката(като уточнявам, че има акаунт в пинтерест ама не съм го разцъквал изобщо та ще ме извиняващ за въпроса): При изпълнението на точка 6 нямали да те усетят собствениците на дъските и да те изхвърлят?:)
 
От: От: Полезни съвети - Clickbank

Въпрос от публиката(като уточнявам, че има акаунт в пинтерест ама не съм го разцъквал изобщо та ще ме извиняващ за въпроса): При изпълнението на точка 6 нямали да те усетят собствениците на дъските и да те изхвърлят?:)
Хвана ме на вратата, бързам за дискотека. За да не те усетят собствениците на дъските, ще е добре да имате няколко каунта, добавени във всички дъски. Та ще е добре да пинвате от различни акаунти. За още по-сугурно правете си статиите на различни блогове, така и името на домейна ще е различно. Според равилата на пинтерест, няма проблем да притежавате колкото акаунти искате на едно и също ИП. Не мога да пиша повече за днес, че ще ме бият вече :) Утре ще доизясним нещата.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Vencislav Hristov, благодаря ти за споделената информация! Наистина е полезна, имаш "реп" от мен. :)

Би било интересно да споделиш все пак някаква статистика от вида:

брой boards и съответно pins -> брой посещения от pinterest.com -> брой продажби, съответно сума

Поздрави!
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Благодаря за информацията, но те съветвам да махнеш скрийновете и цифрите ... че всякакви хора четат форума, ако ме разбираш :)
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Че той човекът си каза, че ще си декларира приходите :) Не виждам кой луд ще тръгне да скатава, след като осребрява чек, който ще е над 10 000 лв.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Да, ще го играем по правилата, право учих 3 години, преди да осъзная, че не е това, което искам. Та, от там ми останаха малко познания и убеждението, че не съм по-голям тарикат от държавата, каквото кажат, това ще си платя.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Браво за споделеното, както обикновено има хора, които не вярват и търсят под вола теле. Сега се очаква българско нашествие в пинтерест :)
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Браво за споделеното, както обикновено има хора, които не вярват и търсят под вола теле. Сега се очаква българско нашествие в пинтерест :)
Kашкавал ще има за всички, не бих споделил нищо, ако смятах, че ще си навредя по някакъв начин. Ще видя как ще откликнат хората, нататък мога да споделя и други методи, защото цлицкбанк не е главният ми източник на приходи от интернет.
паживиом увидем
 
Хубаво е, че ще го играеш по правилата. В този ред на мисли, FTC задължава афилиейтите в сайтовете си да слагаме disclosure, че получаваме комисионна от покупките чрез афилиейт линковете. Ще прикача 2 примерни текста. Избери си един от тях и го сложи на нова страница, към която можеш да линкнеш от лявото меню. Или пък можеш да сложиш disclosure-а под списъка с продуктите, които препоръчваш. Като ти гледам съдържанието, не си тръгнал да се бориш за позиции в СЕРП-овете, така че няма нужда да се занимаваш с noindex и nofollow.

П.П. Аз на твое място не бих си слагал лични данни в сайта, но ти си знаеш.

Иначе благодаря за полезната информация. Имам списък, в който си записвам идеите за трафик и печалби, и малко по малко минавам нещата в него. Та преди няколко месеца подобна стратегия с Пинтерест попадна в списъка ми, но още не бях стигнал до нея. :) Но след като имаш такъв успех, ще пробвам и аз - и без това имам няколко свободни домейна, а и този метод за печалба почти не изисква работа.

П.П.2 Ако бях на тебе, досега щях да имам минимум 10 сайта, печелещи на този принцип. Граби, докато можеш. :) Освен това се оглеждай и за други начини за печелене, защото подобни методи като този с Пинтерест са склонни да работят само краткосрочно.
 

Прикачени файлове

  • Sample Disclosures.txt
    920 bytes · Преглеждания: 148
От: Полезни съвети - Clickbank

В този ред на мисли, FTC задължава афилиейтите в сайтовете си да слагаме disclosure, че получаваме комисионна от покупките чрез афилиейт линковете.
Това важи за всички афф? За първи път чувам (не че се занимавам от много време, но...), благодаря за информацията.
 
Re: От: Полезни съвети - Clickbank

Това важи за всички афф? За първи път чувам (не че се занимавам от много време, но...), благодаря за информацията.

Да, важи за всички. Ето едно интервю с адвокат, който обяснява горе-долу за какво става въпрос:

http://devsbuild.it/resources/type/...rryan-explains-ftc-affiliate-disclosure-rules
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Много полезна информация. Още сега ще преправя нещата. Имам поне 50 такива блога, каквито видя, повечето са блокирани вече, както може да ти стане ясно :)
Пинтерест/цлицкбан не е основният ми източник на приходи от интернет, аффилиате програмите са новост за мен, занимавам се точно от 8 дена, но се уча бързо.
 
От: Полезни съвети - Clickbank

Не мисля, че е добра идея да пишете адреса си на английски език. По-разбираемо за пощальоните ще бъде изписването на български език (разбира се с латински букви според стандартната транслитерация - иначе софтуерът, който печата адресите може да напечата маймуни - ако няма шрифтове на кирилица; освен това повечето системи не приемат кирилица - не знам точно на ClickBank дали приема, но не бих рискувал с кирилица).

Винаги си пиша адресите на български език (стандартна транслитерация на латиница) и не съм имал неполучено писмо (на моя адрес).
 

Горе