Ползвате ли мобилен интернет?

Ползвате ли мобилен интернет?

  • Използвам активно на по-голям план от минималния

    Votes: 37 42.5%
  • Използвам от време на време на минимален план

    Votes: 34 39.1%
  • Не използвам, но смятам в бъдеще да ползвам

    Votes: 11 12.6%
  • Не използвам и Не смятам в бъдеще да използвам

    Votes: 5 5.7%

  • Общо гласове
    87
От: Ползвате ли мобилен интернет?

Нета от рутъра на телефона е малко по слаб от този на флашката, но пък могат да се закачат двама и не е много по-лошо. Праввили сме и такива чудесии и флашки сме сменяли и като няма друг нет е добър вариант. Но наистина батерията лети и телефона топли като реотан. Иначе мобилен нет съм ползвал на нивател и м тел и съм с еднакви впечатления и от двата.

Съжалявам за двойния пост, ама пиша от тапаталк.
 
От: Ползвате ли мобилен интернет?

от време на време ми се налага да ползвам мобилен интернет за фтп пренос на данни - не пращам големи файлове, но пък съм доволен че като тръгне се изпраща и мтел нямат проблем с покритието
 
От: Ползвате ли мобилен интернет?

Използвам го винаги. Дори в момента пиша от мобилната мрежа на вива. Лошото е че бързо изчезва пакета. Покритието на доста места им е отвратително.
 
От: Ползвате ли мобилен интернет?

Това е удобство както за развлечение така и за работа :) Само трябва да си сменя апаратите .
 
От: Ползвате ли мобилен интернет?

Миналата година ми бяха дали "бисквитка" за месец да я пробвам, от зеления оператор. Много слаба скорост и покритие. Върнах им я. Обмислях сключване на web&talk за телефона ми, но предишния лош опит ме разубеди, така че в момента съм без мобилен интернет. Сондирам мненията за мобилния интернет от дугите оператори- днешно време интернета е необходимост и да притичвам между Wi-fi hotspot-ове си е истински спорт.
 
От: Ползвате ли мобилен интернет?

То скоростта зависи и от телефона и ОС-а на телефона. След преминаване към iOS7 скоростта на 3G мобилния нет ми се дигна около 7 пъти и стига едни доста прилични стойности, които са повече от достатъчни за телефон.
9804914635_e7604b6aa3.jpg
 

Горе