Ползвате ли програми за трафик ексчейндж

Re: трафик

tequila09 каза:
Ползвате ли програми за трафик excange?
4етох някъде 4е гугъл не ги одобряват

А дали ни помагат тези "програми"?
Аз лично не ползвам и мисля, че няма смисъл от тях. Ако някой е на друго мнение и е доволен нека пише.
 
Филип каза:
В един от сайтовете си имам ротация на банери и адсенс но не съм имал проблеми за това.

Ротацията на банери е съвсем друго нещо :) А адсенс забраняват трафик ексчейнджърите, защото може да има някое друго правило като "цъкайте си на рекламите" :lol: (както в adsenseeliteteam.com)
 
Има някои Traffic Exchanges които вършат работа за реклама на FREE Programs. Имам предвид че можеш да си докараш реферали от тях.
Не ми се е случвало обаче да продам нещо чрез тях.
 
стават за манипулиране на разни вотове и такива но не и за продажби или кликс по адсенсе :)
 
Гледам да не си докарвам трафик по тия начини, два пъти съм го правил, първия път през Брейвнет ме халосаха за месец, втория път през още някакви такива и за 5-6 дена ми написаха честитката....
Ся винаги някой може ида е изключение, но лично аз не бих рискувал....
 
Светослав Гърков каза:
Стават за генериране на лийдове или даунлайн. Иначе не!
Така е на 100%, за продажби - да се забрави. Само билдване на хора под теб в някоя програма, може да се хване някой голям играч. Това е много важен момент от афилиейт маркетинга - създаване на пасивен доход, чрез набиране на продаващи афилиейти под теб. :wink:

Най-малкото е че ти забравяш за промотиране на продукти - всичко се всежда до популяризиранео на програмата с твойто ID, и намиране на продаващи webmaster-и естествено. :wink:
 
Много се съмнявам че се продава от трафик ексчейндж програмите, но всеки си има своят опит с тях. Ако говориме за сърфове естествено. :wink: Даже и ръчните, най-малко заради факта че това са webmaster-и търсещи читави програми за промотиране / да си ги прибавят на сайта си. И такива със собствени сърфове и трафик ексчейндж програми.

bidvertizer са нон-стоп присъстващи на такива сайтове. Те нямат нищо против да се води трафик от тези програми за размяна на трафик. Та за продажби незнам, но за набиране на даунлайн - това е добра инвестиция на време, ако трафика е добър и ръчен. Авто сърфовете както съм се изказвал са само за вдигане на алекса ранга. Не виждам голям смисъл от този трафик, ако въобще има такъв там. :wink:
 
И така последно... ако ползвам адсенс не мога да ползвам ексчендж.бг? така ли?
В момента ги ползвам и имам доволно развитие в адсенс и бих искал да си го запазя... това значи ли, че трябва да махна ексчейндж банерите...
Ако да... то тогава...
Кво ще стане ако направя банер ротатор... и показвам да кажем всеки втори път банер на ексчейндж.бг? тогава номера ще мине ли?
 
Еми май така излиза. Според мен Google не иска да има нищо общо с такъв трафик. Но тези които цъкат с рекламките от Google ще дадат повече инфо по въпроса. Аз лично мисля че ще се разсърдят като видят как си набавяш трафик за сайта/овете си. Но изчакай и второ мнение по въпроса. Усехи. :wink:
 
Е да махам адсенса за ся тогава :0. И без това съм спечелил само 10 долара до момента ... за 2 месеца :).
бтв: ако махна за месец/два рекламите и т.н. от адсенс акаунта ще си стой ли?
 

Горе