Политиката ни прави по-прости, по-бедни и по-болни..

copypaster

Active Member
Още от четвъртък исках да пусна тази тема, но някак кански изчаках да отминат празниците :twisted:

Ставаме все по-прости, по-бедни и по-болни

Коментирайте колко силно всъщност се търкаляме надолу към бездната и възможен ли е ЕВЕНТУАЛНО план и съответно шанс за спасение, или тупването долу е 100% сигурно
 
От: Политиката ни прави по-прости, по-бедни и по-болни..

За да тръгнем в правилната посока не е нужно всички да са здрави, умни и богати. Трябва само един или няколко човека да имат нужната мотивация и цели. Историята показва, че малцина променят нещата за всички.
 
От: Политиката ни прави по-прости, по-бедни и по-болни..

Винаги има шанс. Песимизмът убива. Но нека не се заблуждаваме, че ще стане в близките години. Докато нещата не опрат до там, че прокуратурата и нужните там служби да вършат работата си без външна намеса, не виждам как може да се даде път а онези малцина, за които говори biaaro. Справка Чехия.
 
Последно редактирано:
От: Политиката ни прави по-прости, по-бедни и по-болни..

По подобие на ядрените реактори, така е и в обществото. Нужна критична маса достатъчно разумни хора, за да станат нещата. За момента караме с критична маса идиоти, които се кефят на 50лв за 4 години, такива, които вярват на сладкодумни празни обещания и такива, които безцелно мразят всички и всичко (идеална безплатна армия за разправа с неудобни).
Добрата новина е, че човек от зор все някога се осъзнава. Макар да го лъжат от телевизора, все някога се усеща, че е потънал в лай*а.
 
От: Политиката ни прави по-прости, по-бедни и по-болни..

Не политиката ами ние сами сме си се докарали до това дередже, тя просто е отражение на нашата простотия и безхаберие. :)
 

Горе