Полицаите не искат да си вършат работата, защото като я свършат отиват в затвора!

От: Полицаите не искат да си вършат работата, защото като я свършат отиват в затвора!

redrum, попита по-горе в какво се изразява расизмът ти?
Щом правиш разлика между два етноса и на единия признаваш повече права от на другия като ги разглеждаш по различен начин, значи пропагандираш расизъм. В твоя случай пропагандираш расизъм срещу българите (колкото и странно да ти звучи). Това дали е циганин или българин няма никакво значение и никой нерасит не би трябвало да придава значение на това. Който прави мизерии си прави мизерии без значение от етноса. Аз отказвам да призная, че има разлика когато дадено действие е направено от циганин и когато от българин. Отказвам да призная и да пропагандирам като нормално даден етнос да се разглежда по-различно от друг (ти точно това пропагандираш, че е нормално) без значение дали говорим за толериране или дискриминиране.
А това, че политиците не ти задигат имуществото е абсолютно невярно. Като ти лепнат уникални данъци вече си ограбен.
Дори ако искат пряко да ти задигнат имуществото, нищо не им пречи да ти пратят милиционери за акция за "събиране на доказателства" (т.е. събират това, чието отнемане може да нанесе повече щети).
 
От: Полицаите не искат да си вършат работата, защото като я свършат отиват в затвора!

Drum, защо не се видиш какво пишеш, или защо по добре не си подбираш думите?

Смееш публично да ме наричаш наркоман?!?
Незнам какви са ти аргументите, но никак на репутацията. Това си е чиста проба клевета която е в закономерностите на правото, или публично уронване на престижа. + + + публичност, което е все повече срещу теб.

Хванах те!
Опиц не е убиец, не е убил никого.

Тук ако погледнеш нещата с интереса да видиш истината, може и нещо друго от програмирания мозък да родиш.

Пак казвам, за мен е издънка.
Като твърдиш че полицията в общност се страхува да влезе в "гетото", как ще ме убеди някой че сам човек би излязъл срещу много в незнание?

Куде е героизма, и къде правдата?!?
До предната тема разнищваща се из форума си беше практика хуленето на институции. Днес една от тях се идеализира от същите Вас, Теб?

Гнила работа е целия случай, и разбира се за да се държи вниманието е прекроено като за жълтата преса.
 

Горе