Получаване на чек

go6o78

Member
някой може ли да обясни по- подробно как бих могъл да си получа чека и какви са комисионните на банката
 
go6o78 каза:
някой може ли да обясни по- подробно как бих могъл да си получа чека и какви са комисионните на банката
Здрасти, бате. До колкото разбрах питаш как може да си получиш чека и осребриш в банката? :)

Еми получаваш чека в пощата (стационарната на адреса ти), чрез някой доставчик(FedEx в повечето случаи), или известение в пощата да отидеш до клона на пощата и да си получиш плика или като е пристигнал.

В банката от личен опит знам че взимат комисионна, но не си спомням калко, защото казах да си я отдържат от сумата на чека. Той пък от своя страна се разкешва в сметката ти, която банката ти прави до месец (може и по-малко).

След месец (може и по-малко) разполагаш с парите от чека. :wink: :lol:
 
Още не съм ходил да осребрявам adsense чековете . / само ги събирам / Този месец ще ти кажа къде си струва и колко струва.

Btw. Blinky как е с афф. плащанията на генбуксовете? Пишат че отваряли автоматично някакъв акаунт стил пейпал, после как се действа ?
 
като напраиш $100 - първа комисиона ако нямаш епаспорт акунт ти отварят един и ти превеждат парите там (дебитната карта идва за 15-30 дни до бг към акаунта има и виртуална карта за пазаруване оналинкоято можеш да ползваш веднага) Иначе можеш да си отвориш акаут сам (не го препоръчвам че бг акунтите са много рестриктнати) или да си направиш бизнес акаунт ако имаш фирма :)
 
Да - добре казано. coolice ти даде много пълен отговор. И другото което, не е нужно да се занимаваш с банки и бг пощи. теглиш от банкомата с тази карта. И акаунта е на Epassporte - много афилиейт програми работят с тази система. Освен че е удобна, тя е широко разпростъранена. :wink:
 
10x за бързите отговори. :D
Афф е абсолютно нов за мен, досега само с адсенс съм бил. Трябва да измисля сахт модела за да има ефективност афф .... ще има яко четене отново ... :idea:
 

Горе