Помещение за бизнес до училище - идей ?

От: Пичове, трябва ми идея за нещо

Нареди вътре малки кабинки.
В кабинките - по една лавица с последните броеве на Плейбой, Пентхаус, Максим.
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

последните броеве на Плейбой, Пентхаус, Максим.
:mad:
Т`ва скъпа инвестиция.
Пък и нетрайна...
Трябва да са на силиконова хартия.
Ам`т`ва още по-скъпо. Ще трябват и хигиенизиращи препарати.

:D


Куйай тъз кака лачена ама влачена :)?
Авторката на "Да ти кажа ли една тайна?".
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

Нареди вътре малки кабинки.
В кабинките - по една лавица с последните броеве на Плейбой, Пентхаус, Максим.
Тия тийнове като се разгонят от плейбоя ще вземат да буйстват и Митака после ще трябва да отваря публичен дом:)
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

По-добре го направи кафене или бар, така няма да зависиш от лапетиите, тъй като през лятото бизнеса ти ще умре, ако го направиш за закуски или нещо друго, а освен това в кафето може да продаваш разни сандвичи, а-у, а може при теб да пият по кафе и даскалиците от училището, когато имат дупки между часовете и така... : )
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

До училище до 7-8 клас... единствено закуски или пици някакви за ядене. Който ти каже отвори книжарница до основно училище не го слушай. И двете ни книжарници са до СОУ-та и ако разчитахме на учениците от град да сме умрели... Държим цяла новозагорска община и част от Търново и пак не сме се напечелили много. Копирните услуги са си вървежни стотинка по стотинка според софтуера ни в обектите това е най-печелившата ни "стока" копирните услуги. Но до 8 клас замисли се колко си използвал ти копирни услуги.... Докато при яденето си върви въпроса е да фанеш хубаво изгодно и да нацелваш количествата прекалено малко е лошо много пак лошо. С предимство си пред околните нямаш наем :)
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

Според мен, кафене, е най-удачния вариант, тъй като няма да разчиташ само на лапетиите, за да си правиш оборота : )
 
От: Пичове, трябва ми идея за нещо

Благодаря на всички за отговорите. Определено има над какво да се замисля. Тук идва въпросът, примерно със сумата от 1000-2000лв няма значение сумата X, която ще бъде вложена, дали ако тази сума бъде вложена онлайн, няма да бъде върната по-бързо, макар че с тея ъпдейти на гугъл си е еб*ло мамата и не знаеш нищо. А от тук научих израза да не слагаш всичките яйца в една кошница. Също, в момента уча в друг град, догодина за висшето е твърде вероятно да не е в БГ, а това ще си иска и време и внимание, а като не съм там много трудно, родителите ми си имат достатъчно работа. Но все пак ще проуча, първо нали тая простотия за гаражите, второ нали е в кооперация, дали заради шум ли не знам какво, не се иска някакво разрешение от всички, дали въобще е законово възможно да се отвори такъв тип "нещо" Ако се иска разрешение от там дом. съвета, квито сме завистливи.. макар че кооперацията е построена на наше място и именно заради това имаме 3 гаража и в 2 жилища в нея, такава беше сделката.

Та нищо няма да ми пречи да проуча просто така де, дори да има конкуренция, повечето са които имат много такива места и не предлагат нищо интересно, тука нали сме хора с идеи, по-нестандратни работи, нестандартна реклама, нищо не е невъзможно.
 

Горе