Помощ! Бяла страница

novamedia

New Member
Моля за помощ.
Сайтът е на WP.
Реших да си актуализирам темата, която дава много грешки в ИЕ10. Благоразумно отлагах от много време и е имало защо. Както и да е.
Направих чайлд тема (с плъгин orbisius)
Качих новите файлове с ФТП (глупавата тема иска пълна преинсталация на WP, но четох, че може просто да се заместят файлове)
До едно време всичко беше наред. Не се оправи в ИЕ 10 (като погледнах в кода, видях, че имат фиксове за ИЕ7, 8 и 9, но нямат за 10, мамка им, защо послушах техния съпорт, който каза да актулизирам темата), но поне в останалите браузъри нямаше проблем.
Като реших да активирам parent theme от админа и се получи бяла страница krasota.jpg
Отвреме навреме зарежда нещо, но не мога да вляза в админа.
Съжалявам, ако не описвам ясно, но малко се паникьосах.
Не съм програмист. Знам колкото да си докарам беля.
 
От: Помощ! Бяла страница

Конвертирай си wp-config.php файла в UTF8 Without BOM или всички php-та в темата ти в същия формат, като ползваш Notepad++ примерно, и може да имаш късмет да се оправи.

Ако не се оправи, ще сложиш един ред в оня гореспоменатия файл един ред с някой от Ей ТИЯ кодове и ще трябва да ти изпише къде ти е проблема.. Изпише ли.. ала бала на 1-ви ред.. Правиш горните работи или премахваш един празен ред в начало или в края на бъгнатото php.
Ако изпише друга глупост, дай да я видим като послочиш и конретната тема, която ползваш.
 
Последно редактирано:
От: Помощ! Бяла страница

Oтиваш в phpmyadmin от с панела и намираш от wp-settings се търсеше main theme или нещо подобно и там махаш старата тема - и на мен ми се е случвало и така го фикснах
 

Горе