Помощ за блога ми

BigBoss

New Member
Това е моят блог, който го направих преди няколко дни http://bgcars.blogspot.com . Имам следният пробле предполагам че го забелязвате във блога:

Как да направя така, че на 1ва страница да ми излизат постовете само до някъде и да трябва да се кликне за да се прочете целият пост?

Извинявам се за спамерският въпрос, но съм още селен в правенето на блогове.
 
Бате, много як блог си имаш. Продължавай в същият дух.

За блога, еми както знаеш може да си зададеш колко теми да имаш на главната страница. Второ - много ми зарежда да си знаеш, предполагам и на теб. Долу в карят не ми е много ясно защо има толкова много спейс и някакви като чели си задал някакви ентъри.

А това за темите те разбрах какво имаш предвид. Там в платформата има да си го направиш поста на линк с малко описание отдолу. Ако това имаш предвид, но си мисля че не винаги е Ок, особедно ако нямаш много content на блога си.
 
Иска да каже когато има някаква статия , примерно 2 страници , да изкарва линк към цялата статия и началните 10ина реда примерно . И аз искам да разбера как става номера защото не мога да го открия в blogspot-a a в един български блог мога да си го оправя , не знам тука как става обаче :)
 
nikoo11 каза:
Адсенсето го има като опция в самата платформа.
Отиваш на Темплейт .
Там има да си добавяш елементи.
A Как си го подкарал на БГ сайт е по интересното ;)
 
Бате, от редактора кадето пишеш текста за да си публикуваш поста има един бутон, но не помня как се казваше в blogspot-a. Във wordpress беше
"MORE". И като го натиснеш ти се слага един коментар във текста:
. И така братле. Опитай да намериш еквивалентното на това в blogspot, и непременно пробвай с това :)
 
Мерси много за отговорите, сега ще се мъча да го направя.

nikoo11 каза:
предполагам, че първо е приет с друг сайт и сега го е ложил на блога си

Това е отговора как подкарах АдСенса
 

Горе