Помощ за няколко неща в сайта, който си правя

Kaloyan Gichev

New Member
Здравейте,
ЧНГ!

Имам няколко неща, които искам да направя в сайта ми. Моля за съвети или за предложение за извършването им срещу заплащане.

Прилагам и списъка който съм изготвил:

Задачи за уеб сайта: zdravjivot (точка) org

1. Начална страница - slideshow-то да се промени, да се показват от страни 4 тъмбнейла на най-новите публикации. Които при кликане да се отварят.

2. В момента в slideshow се показват постовете от категория по избор. Направил съм една обща: НОВИ, но това смущава работата на YARPP и на Advanced Most Recent Posts Mod за related posts.
Ако може да се предложи някакво решение, което да премахва този проблем. Дали в модификация на самите plugin-и или в темата.

3. Ползвам plugin-a Advanced Most Recent Posts Mod, тъй като той зарежда големите изображения за thumbnail, трябва да се заменят да не взима големите изображения, а post thumbnail, който е 150x100 пиксела, вместо 726x484 както е сега.

4. Има някакъв проблем с RSS - не иска да ги изтегля без feedburner, във feedburner не показва изображения.

Благодаря,
 
Последно редактирано:
От: Помощ за няколко неща в сайта, който си правя

За т.4 - няма смисъл. В БГ рсс-а се използва само за крадене на информация. Тука никой не използва рсс четци, за да си струва слагането му
 
От: Помощ за няколко неща в сайта, който си правя

Ще трябва някое девелъпърско лице да ти свърши нещата. Да знае WordPress отвътре и да може да модне слайдера - има един jquery плугин Galleria, с него може би ще е най-лесно. Със съвети няма как да стане.

Вероятно е най-добре да пуснеш задачката в раздел Фрийленс.

ПС: По принцип можеше и да си предложа услугите ама освен да поспамвам, за друго нямам време в момента..
 
От: Помощ за няколко неща в сайта, който си правя

Благодаря,
Пуснах тема в раздел Фрийленс.
 
От: Помощ за няколко неща в сайта, който си правя

За използването на RSS четци, май не познавам някой да ползва или не си казва, което също е показателно и потвърждава това, което ми пишеш.
Мислих това, за да мога да публикувам във facebook всеки пост. Но не ми излизат изображенията.
 

Горе