Търся: Помощ за регистрация на WP сайт в Google News Publisher и Adsense

Frost

Member
Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте,

Търся си човек, който се е занимавал с вкарването на сайтове в Google News Publisher и Google Adsense, който да прегледа един новинарски сайт и да оправи нужните неща за успешната му регистрация там. Ако смята, че ще му отнеме прекалено много време, може и само да напише какво трябва да се оправи (за съответното заплащане).

Ето и малко повече инфо:
Сайта е направен на WP, с темата ZOX News: https://www.vlastta.bg/

От Google Adsense отказаха регистрация поради това, че контента е прекалено similar с други новинарски сайтове. След проучване се оказа, че това всъщност няма да е проблем (повечето новини така или иначе са едни и същи по-всички новинарски сайтове), ако самия сайт бъде приет в Google News Publisher, преди да кандидаства за Google Adsense.

Там последва отказ, но без никакви забележки.

Съответно човека, който би се заел с това, трябва да бъде запознат, както с Adsense така и с Google News

Пишете на лично с оферти.
 
Новите изисквания на Гугъл не касаят вече приетите ( стари ) сайтовем като това се отнася както за Adsense, така и за Google News.
Би следвало съдържанието да е ново и да го има на възможно най-малко места, да не говорим че задължително трябва да има уникалност. Като поогледах сега има твърде голяма вероятност, ако не пренапишеш всичко никога да не те приемат..... Аа и по Адсенс можеш да се ориентираш че съдържанието ти няма голяма уникалност, щом дори и за това не са ти приели сайта...
 

Горе